Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Mini PC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
két modemet tudtam kipróbálni
azt a HuaWei-t ami most van és egy D-.Link-et
A számítógépemmel nem vagyok teljesen biztos, de csomagváltás előtt nem volt ilyen gondom ugyanezzel a géppel és szoftverrel
Már nagyon sokszor felhívtam őket hogy bejelentsem hibára ennek eredménye lett, hogy a tecchnikus felhívott kérte hogy egy hétig folyamatosan menjen a modem és ajánlotta az itt tesztelt modemet
Érdekes hogy a matáv-os ismerősöm is mikor felhívtam ezt a dslam hibát mondta elsőre
Csak ugye most ő nem tudja megnéni mert 3G ADSLA modem-et megnéztem bridge módban van modenként használva
nem automatikusan csatlakozik hanem én kattintok a parancsikonra.Azt nem értem miért mindig majdnem pontosan 6-kor kezdődik mindez.
És miért akkor nem megy ha a modem be volt kapcsolva előtte illetve a modem ki és bekapcsolásával megint jó egy ideig.Ezért kérdeztem, hogy kell azt a vonaltesztet készíteni hátha azt elvégezve kiderülnének dolgok, hogy érdemes-e ilyxen modemet vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Gamer PC Ultra 7 265K // RTX 5070 // BOLTBÓL 27%-os SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest