- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
menta07
csendes tag
Hello Mindenkinek!
Nemrég vettem egy Dlink 321B modemet, a régi szürke 360R helyett. Többszöri próbálkozás után sem sikerül megcsinálnom a kapcsolatot. Csomagváltás miatt rendeltem az új modemet, mert a régi már nem kezeli le ezt a sávszélességet, meg amúgy is naponta sokszor eldobja a kapcsolatot a 360R.
Hiába állítom be a felhasználónevet, jelszót, meg a fontosabb adatokat a modemben, semmi, nincs internetkapcsolat. Folyamatosan feldobja a hibát, hogy a távoli számítógép nem válaszol ( 678-as hiba, T-Home-os vagyok). Nem tudom mit rontok el. Visszaolvastam a hsz-eket és páran írták, hogy csak beállították a felhasználó nevet és jelszót és volt netük. Nálam ez valamiért nem működik.
Routerrel együtt szeretném használni ( Tp-Link WR841N-es routerem van).
A régi szürke modemmel simán működik, csak összedugom, szinkronizál és kis idő múlva már van is internetkapcsolat.
Lassan egy hete próbálkozok, de mindig ugyanaz történik.
Szeretném már végre vhogy megcsinálni, mivel a 360R-es modemmel a 10 megából alig jön 2,5 mega és most már kicsit idegesítő amikor csak úgy eldobja a kapcsolatot és percekkel később újra lesz net vagy még később...
Ezért szeretném a segítségeteket kérni, hogy mire figyeljek oda mégis, mit ronthatok el, hasonlók.
Várom válaszaitokat és remélem veletek együtt végre sikerül megcsinálnom az egészet... Nem gondoltam volna, hogy ekkora fejtörést fog okozni.
Mindenkinek előre köszönöm a segítséget!
Üdv Menta07
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Energiaital topic
- World of Tanks - MMO
- Sorozatok
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest