- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyas
aktív tag
Sziasztok
Vettem egy ilyen modemet és csak a cd-vel "konfigurálva" tudtam csatlakozni a netre. De így állandóan a netre vagyok kapcsolódva. Hogy lehet megoldani a régi betárcsázós felülettel is menjen a dolog?
Elolvastam a cikket. Ez pontosan mit jelent?
"Az első dolog amire felfigyeltem, hogy alapból elég magas, 7000-7100kbit/s-os letöltési sebességgel áll szinkronba a modem, ráadásul a 10 szinkronizálásból mind a 10-szer 7000kbit felett volt ez az érték, szórása is 200kbit-en belül maradt. Eddig a legjobb modem, a 380T is csak 6200-6300 körüli értékeket produkált. És igen: a vonal nem is maradt stabil: átlagosan napi 1-2 újraszinkronizálás történt. Szerencsére a modemben állítható a target SNR, így 6600kbit/s-os letöltési sebességre korlátozva már teljesen stabil volt a modem: 4 nap alatt intenzív használat mellett sem volt egyetlen újraszinkronizálás sem. Ez több mint fél megabittel szárnyalja túl az előző bajnok sebességét"
Nekem 15Mb/s/1Mb/s-os netem van, amiből 10.5/1 van meg. Ezt az SNR dolgot nekem is át kell állítani?
Kicsit megbántam a vételt azt hittem ezzel meglesz a 15Mb/s lefele de csak 10.5. A régi dlink 360r-rel 9.5 volt ahhoz képest nem sokat javult. Gondolom ez már nem rajtam múlik, ennyit tud a tréhóm
Új hozzászólás Aktív témák
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Windows 10
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest