Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
válasz
Fücsök007 #36 üzenetére
Még a nemrég megjelent Rise of the Tomb Raider is képes több helyen kiakadni 100fps-nél, a régebbi játékok meg bőven tudják. Azért a 2db TitanX-ben van némi erő.
Szóval ha innen nézzük, nem feltétlen kell a G-Sync, de azért a TR-re is rá tudom még rakni a 4x SSAA-t és akkor mindjárt csak 40 frame-el megy. -
deicide
veterán
válasz
Fücsök007 #32 üzenetére
Én nem írtam, hogy verhetetlen. A választásom azért esett erre, mert 30"-ról váltottam, kisebbet nem szerettem volna. Ellenben IPS-t, G-Sync-et akartam és a 2560x1440-nél nagyobb felbontást, arra ez az egy alternatíva volt tavaly szeptember/októberben. Most is csak az Asus kínál ekkora méretben alternatívát.
Sebestyen01: egyszer ezt is megunom és kirakom apróra aprópénzért.
-
deicide
veterán
válasz
sid.:Rc211v #10 üzenetére
Jelen!
Egy percig sem bántam meg a ráfordított borsos összeget, élőben látni kell a képét, játék közben meg főleg. Persze, drága, de cserébe kárpótol a látvány. Egyszer bevittem a gépet és a monitort a céghez, mert van jópár gamer kolléga is, de nem csak ők utáltak, hanem bárki, aki megnézte rajta pl az AC Syndicate-t mozgás közben 3440x1440-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Linux haladóknak
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- SAMSUNG (LU32R590CWRXEN)4K GAMER HAJLITOTT MONOTOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest