- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hővezető paszták
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple notebookok
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Speed
csendes tag
Hali, én napokban vetem egy acer 6935-ös laptopot ami FULL HD és 16" és... lestem a székről amikor beraktam a blu-ray disc-et...A kép hihetetlenül tiszta éles, és rendkívűl szín gazdag, szóval nagyon jó, emellett még van benne egy dvb-t tuner amin jön az m1 HD adása,szal most elég jól el vagyok veleJA és a hangszórók meglepően jól szólnak, notebook szinten kiváló, jó nem egy faládás mélynyomószett de a hangok tiszták és hangosak, nincs recsegés. Mindenkinek ajánlom!
[ Szerkesztve ]
-
Lacix29
őstag
Mélysugárzó a notebookban
( Jó mélyeket sugározhat ) -
LosoT
csendes tag
Acer monitor és laptop között azért van külömbség ha megjelenítőket nézzük (nem nagyon szokott az meghibásodni elhiheted ) Az új Acer vonal sokkal megbízhatóbb mint anno...szval ha huzamosabb ideig nem használtál acer notikat alap kategóriától a magasabb árfekvésű társaikig akkor ne formálj vélemyént...Pont ;)
-
LosoT
csendes tag
Ha kb az 5920G árszintjére pozícionálják akkor mindenképpen jó vétel.. A magyarországi hivatalos árlista egyébként sem érdekel Személy szerint féláron tudok hozzájutni bármilyen prémiumkategóriás notihoz (Na mind1 csak hangosan gondolkoztam)
-
<cafat>
senior tag
sztem az acer az 1 nagyrakás szar! sulinkba van 1 rakat ilyen monitor és mind1k ratyi
ilyeneket csinál
meg sokszor csíkok mennek a képen, meg rezonál össze-vissza az egész kép... , ilyenkor ki kell tépni az áramkábelt a hátuljából, és miután visszadugtuk, visszaáll normálisra
és elég idegesítő, állandóan ezzel szarakodni...., főleg ha dolgozna az ember....
tudom h nem tartozik a laptop témához, de ha már szóbakerült az "acer minőség" akkor gondoltam ezt fontos beírnom[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Nekem tetszik ahogy kinéz, meg amit tud. Az a 1920x1080 felbontás és 18" az eléggé durva. Láttam már 22"-os laptopot, de az eléggé ormótlan volt Jó ez az Acer azért
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
AMD Power
titán
Szépek ezek a notik. De nekem túl nagyok.
-
Simi2000
tag
Szépek, szépek.
Csak fölösleges extrákat tettek belé. Sztem.
-
törölt tag
válasz t72killer #12 üzenetére
elobb nyilatkozol, aztan megnezik a lakasod. Ha benn van, elkezdi kerdegetni: teve, radio, tunerkartya, notiban wifi, auto felsoroltak kozul vmilyen mobil van-e. Ha valami van, mar vesi is a havi 15€-t. egyik kolleganak a notiban levo wifi miatt kellett fizetni, masiknak azon kerdesre valaszolva, hogy van-e autoja. Van neki, es azonnal akkro van benne radio, 7,5€.
Bejelentkeztem a lakasba, mit ad isten, egy hetvegen level fogadott, toltsem ki, nyilatkozzam van-e tevem, radiom.[ Szerkesztve ]
-
dekoninck
aktív tag
Woww, dizájnból ötös. Épp tegnap ecseteltem egy tajvani lány kicsit félénk kérdésére, hogy az Acert felénk vajon low-end gépnek tekintjük-e, hogy részemről nem tekintem annak, mert pl. az én kis TM-em baromi jó. De ezek az újak már akárki gyanúját eloszlathatják.
-
PetX
aktív tag
Sztem maga a laptop nagyon bitangul néz ki és jól össze van rakva. Én azért örülnék ha nekem 9500M lenne a intel x3100 helyett a laptopomban...
Játékra nagyon nem elég, sajna
Miért van az h x3100-nál a BF2-t lehet játszani mert nem igazán szaggat csak kicsit ratyin néz ki 800x600-ban, bezzeg a lassan 8 éves Counter-Strike 1.5 meg játszhatatlan, pedig csak annak kellene tökéletesen mennie és soha nem cserélném el a laptopomat.Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
jasohn
tag
Ugyan akkora értelme van, mint notebookkal játszani.
Lehetni lehet csak éppen kompromisszumokat kell kötni.
Amúgy dícsérendő, hogy lassan mindent próbálnak belezsúfolni egy notiba, csak sajna ezeknek a notiknak az árán veszem egy 46"os full hd tv-t meg egy asztali Blu-ray lejátszót, és az azért kicsit más és még marad pénzem egy egyszerűbb Acer modellre, ha lapitopi kell
Ne naon szépenek tűnnek, de nekem még mindíg olyan fanyar előítéletetm van az Acer notikkal szemben, olyan túl műanyagok, de ezek tényleg kimondottan szépek -
t72killer
titán
semmi Ha játszani szeretnél rajt, akkor muszáj levenni a felbontást vmi csúnya nem-natív szintre, lévén a gyengusz VGA nem bírja
Ha vki nagyon HD-zni akar, az meg ráköti a HD2400-3600zal szerelt notiját az LCDTV-re, vagy a HD-projektorra, és igazán kihasználja
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
JoeYi
őstag
jujj ezek szépek, de ha hd mozi, akkor bd meghajtó, ami gondolom laptop szegmensben mégdrágább mint asztalin
-
Ijk
nagyúr
Nemtoudom ekkora méretben van értelme a full hd-nak?
/人◕ ‿‿ ◕人\
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- P1 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i7-10750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Gigabyte Aorus 15 QHD IPS 165Hz i5-12500H 12mag 16GB 1TB Nvidia RTX 3070Ti 8GB 140W W11 Garancia
- Új DELL Inspiron 14 "Kis Gamer" Tervező Vágó Laptop 14" -20% i7-13620H 10M 16/1TB RTX 3050 6GB 2,5K
- Ninkear A15 Plus AMD Ryzen 7 5700u 16/512 gb
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Hp 830 G7 Core i5 10310U 16Gb 512 NVMe FullHD IPS Számlával Garanciával
- Dell 5400 i7-8665 16Gb ram, 256NVMe Számlával, 1 év garanciával
- Asus Zenbook Oled 14" UM3402YA-KM465W (7730U, 16/512)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest