Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Steam Deck
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4 üzenetére
W510 - Atom (Cedar Trail)
W700 - Core i3 (3217U) -
Peter789
senior tag
köszi az infót, azthiszem tényleg kipróbálom... az erőteljes ellenérzéseimet az váltotta ki, hogy egyszer már feltelepítettem az autómban lévő carpc-re egy preview-t, fel is ismerte az érintőpanel vezérlőt (1 pontos rezisztív), de undorítóan xarul viselkedett vele. pl a jobbról bejövő menüt cirka képtelenség volt előcsalni, 10-ből talán 1x döntött úgy hogy előjön - és úgy általában forgott a gyomrom az egész startmenütől, úgyhogy baromi gyorsan daráltam is le...
driverek terén ezeket értem pl: vidkártya és proci power management van? wifi, bluetooth - ki is lehet őket kapcsolni, működik a device center? fényerő állítás, orientation sensor + a kikapcsolója, webkamerák, stb stb...
-
nbg
senior tag
Miota elerheto a (tokom-tudja-most-hirtelen-milyen) preview, rogton feldobtam a W500-ra, es hat azt kell hogy mondjam: eg es fold, pozitiv ertelemben...
Driver-ugyileg nem tudom mire gondolsz, minden ment mar akkor is zokkenomentesen.
Teljesitmennyel kapcsolatban, a mindennapi hasznalat sokkal gordulekenyebb, jobb lett: touch-ra kihegyezett, ertelmes kezelofelulet lett ametromodern, persze a CPU-intenziv dolgok nem taltosodtak meg a win 8-tol sem, a c50 tovabbra sem fuzios reaktor, de en szemely szerint ebbol csak annyit erzek, hogy a win update-es cuccok telepitese tovabbra is tobb idot vesz igenybe, mint desktop-on.
Kanapen-fentrenges kozben netezni, zenet hallgatni, fozes kozben recepteket bongeszni, stb, tokeletesen megfelel, es a felhasznaloi elmeny javulasa a stock win 7-hez kepest hatalmas. Szerintem. -
Peter789
senior tag
jó hallani... mindenhez van már használható driver, vagy van ami még nem működik? nekem is ilyen vasam van és már tervezgetem a próbát / átállást, de még nem szántam rá magam... bár főleg a metrosex startmenü tart vissza, de asszem már arra is van megoldás hogy vissza lehessen állítani win7-szerűre...
-
VaniliásRönk
nagyúr
x86, és azon belül?
-
hito
nagyúr
Te szerintem valami kinai másolatot próbálhattál, de az biztos, hogy nem az eredetit win8-at és nem tablet PC-n. W500-ason nyúzom két hónapja és ilyen jól összerakott windows-zal még nem találkoztam. Kb. egy android tablet előnyeit ötvözi egy windows 7-tel.
Az előrejelzésed kb. olyan hiteles és megbizható mint az RTL Klub-on az időjárásjelentés, és akkor "finoman fejeztem ki magam."
-
GIJoe
addikt
Nem tudom ki hogy van vele, de én próba alapján a Vista sikeréhez hasonlítom a 8ast, és finoman fejeztem ki magam... (拉屎)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó némi felárért cserébe kínálja azt, ami minden üzleti gép esetében a legfontosabb.
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest