- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
- Nem túlspilázott Biostar alaplap jött Intel B860 chipsettel
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Kösz, közben megkerestem én is, de ha már a cikk kitér arra, hogy x86, akkor azt is konkretizálhatta volna, hogy milyen x86, mert egyrészt nagyon nem mindegy, másrészt azt is fedhetné jótékony homály, hogy akkor ez most Acer vagy ASUS vagy Akármi.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
tjb007
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4 üzenetére
W510 - Atom (Cedar Trail)
W700 - Core i3 (3217U) -
Peter789
senior tag
köszi az infót, azthiszem tényleg kipróbálom... az erőteljes ellenérzéseimet az váltotta ki, hogy egyszer már feltelepítettem az autómban lévő carpc-re egy preview-t, fel is ismerte az érintőpanel vezérlőt (1 pontos rezisztív), de undorítóan xarul viselkedett vele. pl a jobbról bejövő menüt cirka képtelenség volt előcsalni, 10-ből talán 1x döntött úgy hogy előjön - és úgy általában forgott a gyomrom az egész startmenütől, úgyhogy baromi gyorsan daráltam is le...
driverek terén ezeket értem pl: vidkártya és proci power management van? wifi, bluetooth - ki is lehet őket kapcsolni, működik a device center? fényerő állítás, orientation sensor + a kikapcsolója, webkamerák, stb stb...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
nbg
senior tag
Miota elerheto a (tokom-tudja-most-hirtelen-milyen) preview, rogton feldobtam a W500-ra, es hat azt kell hogy mondjam: eg es fold, pozitiv ertelemben...
Driver-ugyileg nem tudom mire gondolsz, minden ment mar akkor is zokkenomentesen.
Teljesitmennyel kapcsolatban, a mindennapi hasznalat sokkal gordulekenyebb, jobb lett: touch-ra kihegyezett, ertelmes kezelofelulet lett ametromodern, persze a CPU-intenziv dolgok nem taltosodtak meg a win 8-tol sem, a c50 tovabbra sem fuzios reaktor, de en szemely szerint ebbol csak annyit erzek, hogy a win update-es cuccok telepitese tovabbra is tobb idot vesz igenybe, mint desktop-on.
Kanapen-fentrenges kozben netezni, zenet hallgatni, fozes kozben recepteket bongeszni, stb, tokeletesen megfelel, es a felhasznaloi elmeny javulasa a stock win 7-hez kepest hatalmas. Szerintem.[ Szerkesztve ]
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
Peter789
senior tag
jó hallani... mindenhez van már használható driver, vagy van ami még nem működik? nekem is ilyen vasam van és már tervezgetem a próbát / átállást, de még nem szántam rá magam... bár főleg a metrosex startmenü tart vissza, de asszem már arra is van megoldás hogy vissza lehessen állítani win7-szerűre...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
VaniliásRönk
nagyúr
x86, és azon belül?
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
hito
nagyúr
Te szerintem valami kinai másolatot próbálhattál, de az biztos, hogy nem az eredetit win8-at és nem tablet PC-n. W500-ason nyúzom két hónapja és ilyen jól összerakott windows-zal még nem találkoztam. Kb. egy android tablet előnyeit ötvözi egy windows 7-tel.
Az előrejelzésed kb. olyan hiteles és megbizható mint az RTL Klub-on az időjárásjelentés, és akkor "finoman fejeztem ki magam."
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
GIJoe
addikt
Nem tudom ki hogy van vele, de én próba alapján a Vista sikeréhez hasonlítom a 8ast, és finoman fejeztem ki magam... (拉屎)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártó némi felárért cserébe kínálja azt, ami minden üzleti gép esetében a legfontosabb.
- Civilization VII
- Társasjáték topic
- NBA és kosárlabda topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Asus ROG Phone 7 Ultimate + tartozékok
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
- Laptop billentyűzetek
- HP ZBook 15 G6 i7 9850H(9.Gen)--6 mag, 12 szál--32GB RAM--512GB SSD--NVIDIA Quadro T2000
- AMD Ryzen 5 5600 sAM4 OEM processzor Cikkszám: 100-000000927
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest