Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
a várakozással egyetértek, de valamit hozzá kell tegyek ebben 1080-van az nekem felesleges , ezért is került hamar le a listáról 1060-al elvagyok, alternatívának nálam leginkább a razer blade tettszett, abból van 1060-as variáns és a normálisan elhelyezett billentyűzet is adott, (de mikor venni akartam itt kinn ahol vagyok mindenütt csak 1 év gari volt rá, egy ilyen gépet akár lecserélném buliból 1 év után mert megtehetem akár nem, akkor is legalább 2 évre terveznék venni), de már a tesómnak nagyon tettszenek ezek a modernen hipergamer kinézetek, azaz ez pusztán egyéni kinézet alapú válogatás nem minősíti a gépet és mint mondtam egyetértek a várakozással, pár év múlva már simán lehet vennék ilyet, mint mondtam a célközönség eggyértelműen az én fajtám meg akinek csak úgy tettszik ez a gép. A hordozhatóság miatt remélem nem tesznek le az ilyen gépek fejlesztéséről .Azonfelül az hogy nem venném meg nem jelenti hogy nem tartom jó ötletnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor 400 Pro - gép a képben
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- E-roller topik
- NBA és kosárlabda topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest