- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Jah igen, akkor egyértelmű. Nem mindenki veszi észre (nem is tudják mit kell nézni), sokakat nem is zavar, mások egyből kiszúrják és nem is tudnak együttélni vele. Vannak fokozatai, nagyban függ a színkerék sebességétől. Ahol nincs színkerék (pl acernél a lézer led-es ilyen) vagy több dlp chip van benne ott nincs ilyen gond.
-
Daywalker
addikt
Jaja, 4,5 méter itt is megvolt csont nélkül. Igen, 250-től már jobbak vannak, de az ugye megint egy kicsit feljebb lévő kategória. Tulajdonképpen nekem az is jó lenne, de nem tudom, hogy a BD verzióban esetleg tettek-e a szivárvány ellen, mert az a legrosszabb benne - na meg hangosabb is. A kicsi inkább átvitt értelem próbáltam használni, mint kicsi méret, kicsi tömeg stb...csak ezt így felsorolni
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest