Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Az én imádott alienware gépem egy raklap sz*r, nem tudom hogy jött ez ide
Egyedül kb az NBD gari maitt vettem. Nem az a típus vagyok aki bálványozná a gépét csak azért mert az van neki, ez egy hulladék ami nekem van, de abbol tlaán az épphogy elfogadható, de olyan messze van a jótól mint Makó Jeruzsálemtől.A te 15 ös predator gépeden meg ha tojást akarnék sütni tényleg jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- World of Tanks - MMO
- Villanyszerelés
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Apple MacBook Pro 16" M1 Pro/16C GPU/16GB/512G/HU
- AKCIÓ! Csak Ma! Lenovo legion pro 5 Ryzen 9 Rtx 5060
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyedül kb az NBD gari maitt vettem. Nem az a típus vagyok aki bálványozná a gépét csak azért mert az van neki, ez egy hulladék ami nekem van, de abbol tlaán az épphogy elfogadható, de olyan messze van a jótól mint Makó Jeruzsálemtől.