Új hozzászólás Aktív témák
-
nlq
aktív tag
tok jo hogy agymosottsagrol beszelsz, es te is veletlen a travelmate szeriaval jossz nem egy aspire modellel...
mint az koztudott az acernel a travelmate volt (van) az uzleti kategorias gep az aspire pedig a consumer termek...
en nem mondom azt hogy az acer sz.r, csak hogy a minosege / preztizse konvergal a nullahoz (igen gyartanak jo szeriakat is a sok hulladek kozott még az aspire szeriaban is)
ezerszer leragott csont hogy mennyivel jobb egy uzleti hasznalt (es itt nem az acerre gondolok) mint egy uj consumer gep de ha neked ez kell akkor vedd ezt legy vele boldogegyebkent az apple gepek nagy resze egy hulladek csak hogy lehessen flamelni
-
-
Francia91
veterán
Napi szinten szerelek es javitok notikat, kb 8 eve, tehat van rola fogalmam. Hogy melyik hogy van osszerakva, milyen a hutesuk, nem egyet lattam mar. Ez alapjan beszelek, nem a vakvilagba. Igaz, nem IT szakember vagyok, csak egy CNC programozo es gyartastervezo, de van eleg fogalmam a dolgokrol...
Ahogy emlekszem, W szerias TP-rol, meg szinten WorkStation szerias HP-rol volt szo.... Es mint tudjuk, a T es W TP kozott van hardveres kulonbseg, igaz ez a P-s es W-s HP-ra is... Ezert irtam W-s TP-t, kollega meg W-s HP-t.... Innentol lehet vitatkozni...
Most eppen egy T20-as van nalam, patika allapotban, es bizony tobb, mint 10 eves.... Hibatlanul megy.
-
Peak
addikt
Na ebből látszik, hogy totálisan fogalmatok sincs a hardverekről, a teljesítményekről, massziv agymosott applehívő szinten nyomjátok a propagandát, a sok mérhetetlen ostobaságot.
Full hiteltelenek vagytok egy szakmai topikban az ilyen istenitős dumákkal.
Ha igazatok lenne, akkor nem állna hegyekben az ibm t széria a szomszéd raktárában, és nem működnének a 10 éves acer tm8000esek.
Semmivel sem rosszabb vagy használható az Aspire V, mint bármelyik más. Egy kutya az összes, ugyan azon gyártósoron készülnek különböző márkák, ugyan azon forrásokból, ezt már itt a PH!n megirták nálatok jelentősen kompetensebb ujságirók és szakmai, ismétlem SZAKMAI fórumozók is. -
Francia91
veterán
válasz
AxBattler #14 üzenetére
Ennyi, meg egy Bambi
/W700-ban is ott csucsul az FX3800M, nem neveznem azt sem gyengenek
/
Es akkor majdnem fele annyi penzert tobbszoros minoseget kap az ember kozel azonos teljesitmennyel
Ennyivel be is fejeztem a mondandomat, nem kivan magyaraznivalot
/mondom en ezt ThinkPad T500 tulajkent/ -
Francia91
veterán
300k-ert veszek egy hasznalt ThinkPad W700-ast... Az notebook!
-
Peak
addikt
Hibátlan kivitelezés, erős hardver, megfizethető termék. Instant get!!!
-
ZooLLeR
tag
Elég gyors kis gépek ezek,de meg is kell fizetni ám
-
nlq
aktív tag
ennyiert mar notebookot is lehet kapni
-
YellowFlash
aktív tag
Bling-bling faktor
-
Szatyor95
senior tag
Kíváncsi leszek a tesztekre. Eddig nem voltak jó tapasztalataim az Acer cuccokkal, főleg a hűtésüket tekintve.
-
Jónak tűnnek a zsanérok, és a hátrafelé fújó ventis megoldás is szimpatikus.
-
Apollo_21
addikt
Hmm... kettő ilyet kérnék...a 2gb-os ddr3as példányból...oké h munkára elég..de inkább gyártanék akkor 1gb gddr5öst és azt vesztegetném 260hamár lehet..
-
halkow
őstag
Szv ennyi pénzért elég drágák i7-es sima asus gépet már 210k ért lehet kapni, de azért kíváncsi vagyok a hűtés hogy mennyivel jobb a hogy hátul is hűt
-
Kékes525
félisten
Szép, gyors, de nekem drága.
-
Akula
őstag
Ezek komoly cuccok!
Acer nem akar mostanában guglizós-keresős játékot csinálni? Úgy nyernék egyilyen 17"-os i7-est -
weblords
csendes tag
Végre rájöttek hogy nem a csillogós kijelző a menő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Izmos multimédiás, játékra is alkalmas notebookokat dob piacra az Acer kétféle méretkategóriában.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15.3 M2 8GB 256GB szürke ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest