- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nlq
aktív tag
tok jo hogy agymosottsagrol beszelsz, es te is veletlen a travelmate szeriaval jossz nem egy aspire modellel...
mint az koztudott az acernel a travelmate volt (van) az uzleti kategorias gep az aspire pedig a consumer termek...
en nem mondom azt hogy az acer sz.r, csak hogy a minosege / preztizse konvergal a nullahoz (igen gyartanak jo szeriakat is a sok hulladek kozott még az aspire szeriaban is)
ezerszer leragott csont hogy mennyivel jobb egy uzleti hasznalt (es itt nem az acerre gondolok) mint egy uj consumer gep de ha neked ez kell akkor vedd ezt legy vele boldogegyebkent az apple gepek nagy resze egy hulladek csak hogy lehessen flamelni
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Napi szinten szerelek es javitok notikat, kb 8 eve, tehat van rola fogalmam. Hogy melyik hogy van osszerakva, milyen a hutesuk, nem egyet lattam mar. Ez alapjan beszelek, nem a vakvilagba. Igaz, nem IT szakember vagyok, csak egy CNC programozo es gyartastervezo, de van eleg fogalmam a dolgokrol...
Ahogy emlekszem, W szerias TP-rol, meg szinten WorkStation szerias HP-rol volt szo.... Es mint tudjuk, a T es W TP kozott van hardveres kulonbseg, igaz ez a P-s es W-s HP-ra is... Ezert irtam W-s TP-t, kollega meg W-s HP-t.... Innentol lehet vitatkozni...
Most eppen egy T20-as van nalam, patika allapotban, es bizony tobb, mint 10 eves.... Hibatlanul megy.
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G3 3500 Fekete (FULL HD, 120Hz) i5-10300H, 32GB DDR4 & 1650Ti 4GB
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla
- Apple MacBook Pro Touch bar 15" A1990 2018 Silver (EMC 3215) 15"4 2880 x 1800 - 16GB - 256GB SSD -
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1
- Bővített Lenovo ThinkPad T14 G1 / Ryzen 7 PRO 4750U 8C 16T / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / WiFi 6E AX210
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest