- Apple MacBook
- Öt hibát korrigál a GeForce driver gyorsjavítása
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Bemutatta a világ legvékonyabb LPDDR5X memóriáját a Micron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Nyomtató topik
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
nlq
aktív tag
tok jo hogy agymosottsagrol beszelsz, es te is veletlen a travelmate szeriaval jossz nem egy aspire modellel...
mint az koztudott az acernel a travelmate volt (van) az uzleti kategorias gep az aspire pedig a consumer termek...
en nem mondom azt hogy az acer sz.r, csak hogy a minosege / preztizse konvergal a nullahoz (igen gyartanak jo szeriakat is a sok hulladek kozott még az aspire szeriaban is)
ezerszer leragott csont hogy mennyivel jobb egy uzleti hasznalt (es itt nem az acerre gondolok) mint egy uj consumer gep de ha neked ez kell akkor vedd ezt legy vele boldogegyebkent az apple gepek nagy resze egy hulladek csak hogy lehessen flamelni
-
Francia91
veterán
Napi szinten szerelek es javitok notikat, kb 8 eve, tehat van rola fogalmam. Hogy melyik hogy van osszerakva, milyen a hutesuk, nem egyet lattam mar. Ez alapjan beszelek, nem a vakvilagba. Igaz, nem IT szakember vagyok, csak egy CNC programozo es gyartastervezo, de van eleg fogalmam a dolgokrol...
Ahogy emlekszem, W szerias TP-rol, meg szinten WorkStation szerias HP-rol volt szo.... Es mint tudjuk, a T es W TP kozott van hardveres kulonbseg, igaz ez a P-s es W-s HP-ra is... Ezert irtam W-s TP-t, kollega meg W-s HP-t.... Innentol lehet vitatkozni...
Most eppen egy T20-as van nalam, patika allapotban, es bizony tobb, mint 10 eves.... Hibatlanul megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Nintendo Switch 2
- Öt hibát korrigál a GeForce driver gyorsjavítása
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Bemutatta a világ legvékonyabb LPDDR5X memóriáját a Micron
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Pavilion 15-ec2167ng 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8640HS 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB ,256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple Macbook Air M3 8GB/256GB 13"
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest