- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Halkan megjegyzem nem vagyunk egyformák, ugyan kis réteg az akinek valóban szüksége van hordozható és új játékok futtatására alkalmas laptopra, de hidd el van. Igen én is ilyen vagyok.
Ráadásul volt Acer 3830tg laptopom, most kb. 3 éves és nagyon jól lehetett rajta játszani.
Nagyon vacilláltam kb. fél éve az Alienware és egy Acer gép között, de a teljesítmény miatt végül Alienware lett. Nem maradéktalan az örömöm, többet vártam tőle.
Az Aleinware hangosabb, a felső kategóriás garancia gördülékenyebb is lehetne (telefonos, szervizes és gyári driverek terén is van mit javítani), az eredeti Aleinware táska túlságosan kopik (az előző gépem tokja 3 év után is jobban néz ki), a tápkábel a kialakítása miatt foszlik (a bő 3 éves Aceré a mai napig nem, pedig az is utazik hetente többször) és az ügyfélszolgálat szerint én tehetek róla nem akarják cserélni, hiába a kialakításnak megfelelően tekerem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Trollok komolyan
- Spórolós topik
- Linux Mint
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest