- Computex 2025: Jól sikerült a be quiet! belépője a perifériák világába
- Computex 2025: Nézzük miket mutat idén a DeepCool!
- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jander
senior tag
válasz
FoxiestFox #6 üzenetére
Jaj annyiszor le lett már írva
de tudod mit csak Neked csak most:
ott ahol számítanak az eladási adatok: US/ UK / JP / GER / FR (ez utóbbi kettőt már nem szívesen veszik figyelembe, csak ritkán) ott egész egyszerűen nincs, vagy elhanyagolható. Fejlett nyugati országokban elég keményen fel lehet lépni a warez ellen, itthon pl. nem, és valahol érthető is, hogy ezzel nem foglalkozunk, mert nincs pénzük az embereknek... De visszatérve: azért mert itthon javarészt warez van pc-re és box-ra (és ugye most már lehetőség van ps3-ra is) nem azt jelenti, hogy világviszonylatban ez így van. Az usa-ban a játékosok igen nagy (mondhatni túlnyomó) része konzolon játszik, és meg is veszi a játékokat, mert megteheti. Innentől kezdve miért rontsák esetlegesen az eladásokat azzal, hogy 1-2 bizonytalan %-nyi játékos inkább letöltse a PC-s verziót? -
BalaNce87
addikt
Szimplán üzleti okai vannak, szerintem az nem indok hogy többen warezolnak pc-re ezért adjuk ki később. Ez arra jó hogy tereli az embereket a konzol felé, hogy mégtöbb pénz menjen nekik. Régen a konzol se csak a pénzről szólt, most már csak ezért csúsznak a játékok. Mondjuk akkor tényleg ne adják ki ha nemtudják megcsinálni rendesen, ez is rossz kifogás mert 10 éve érdekes soha nem volt panasz arra hogy port lenne, igaz akkoriban inkább a pc volt az elsődleges játék szempontjából.
-
-
Jander
senior tag
Nagyon egyszerű, megvárják amíg konzolokra megveszik az emberek, aztán odaadják a kalózoknak, ennyi. Nem is értem miért bajlódnak még a pc változat kiadásával... jön majd a le/beszólogatás, hogy sz*r konzolport, fúj akad, nem megy, ilyen/olyan hardver kell hozzá 100e-ért, miért kell kontroller hozzá, nem működik az új drm stb.
-
HS 2142
őstag
válasz
pengegyerek #1 üzenetére
Már korábban is ki lett hírezve, hogy csúszni fog a PC-s változat, de azt reméltem, hogy ez a hír választ ad a miértjére.
-
james001
veterán
válasz
pengegyerek #1 üzenetére
biztos megint vmi DRM cuccot fejlesztenek hozzá azért késik.
-
pengegyerek
aktív tag
Már vártam mikor jelentik be a PC-s csúszást, úgy látszik ez most nagyon menő lett, hogy minden játék csúszik fél évet
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Air M1 2020 8/256GB, akku 99% garanciális 2027.03.12.-ig
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest