Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoszke1986
csendes tag
Találtam 4 vírust azokat most leszedtem...de a mai napom már ez a kodec fajta is fent volt és azzal se ment..most megpróbálom megint,aztán újra leszedem és újra rakok rá...utána tényleg kifogyok az ötletekből :S és az a baj,hogy más vágóprogihoz nem értek,de vágni valóm az lenne tömérdek
-
szoszke1986
csendes tag
Sziasztok! Én már nagyon régóta használom a movie makert! Problémám a következő,tegnap óta csak hang van rajta kép nincs...először kodecre gyanakodtam,de azt újra raktam és továbbra se volt kép,aztán az egész moviet újraraktam de a helyzet változatlan...esetleg valami ötlet? mert én momentán kifogytam belőle...köszi előre is
-
Gyulapapa
újonc
Üdw Mindenkinek!!
Nem hagyott nyugodni a dolog és elkezdtem keresgélni.
Amennyiben még gondja akad valakinek a videók szerkesztésével vagy más formátumba való elmentéssel, ajánlani tudom ezt a kis programot,
Format Factory 2.60,http://download.chip.eu/hu/Format-Factory-2.30_4506901.html#aktuelle_User_Bewertungen
Magyar nyelvű!!!!!! Ingyenes!!!!
Leteszteltem Pl: 11'-s videót MPG formátumról AVI formátumra 4.5' alatt HD minőségre
konvertálta és persze jóval kevesebb helyet foglal. Egy próbát megér.
További jó videózást, illetve szerkesztést.
üdw: Gyulabá -
AXisBOLD
addikt
-
AXisBOLD
addikt
na sikerült. a lejátszó valami búcsús Hyundai, de nem az enyém
.
Az illető egy Samsung telóval veszi fel a filmeket MP4-be, ezt gépre véve az Xmedia Recode-al átkonvertálom AVI-ba, hogy a Movie Maker megegye. A film elkészítése után DV-AVI-ba mentem, aztán ezt a Xmedia Recode-al ismét konvertálom
, ezúttal VOB-ba, hogy (lehetőleg a legtöbb) asztali lejátszó szeresse-> burn to DVD(close) és így lejátsza. remélhetőleg más lejátszók is, akikhez még eljutnak a családi felvételek.
egyszóval finish
köszönöm a segítségedet!
Üdv innen a ködös, 6 fokos Kisalföldről, és irigykedek
...Sunny Florida
-
AXisBOLD
addikt
nem lett túl jó az eredmény. AVI-ba mentettem először, ezt nem játszotta le ahogy írtam(más AVI-kat meg igen
), konvertáltam, de nagyon ronda képe lett.
összetett a probléma...kár hogy nem ajánl fel olyan formátumot amit a legtöbb asztali megeszik...gondolom ha egyből DVD-re mentem akkor is ugyan ott vagyok...
melyik a legjobb minőség, amibe elmenthetem? még azt megpróbálom átkonvertálni.
szerk: [link] aham, pedig a DV-AVI lesz a nyerő, csak értelmes progit kell keresnem amivel "video" DVD-t tudok csinálni.
-
dízelracer
őstag
Ma összecsaptam egy másik videót annál minden ok. Szerintem ott az mp3 file-al lehetett valami gixer. Olyan mint ha le lett volna vágva a vége de mintha a wmm valamiért a teljes hosszát vette volna alapul. Köszi az eddigi segítséget. Ha valamit nem tudok majd zaklatlak.
-
dízelracer
őstag
Pontosan úgy jártam el ahogy leírtad de sajnos nem lett jó. A hangsávot érintetlenül hagytam és hozzá igazítottam a képeket. Hajszálpontosan ugyanolyan hosszú mindkettő. A kész elmentett filmben mégis 3:44-nél vége a zenének de a film valamiért 4:35 hosszú lett.
Programon belül semmihez nem nyúltam nem állítgattam el semmit. Valami felett biztosan elsiklottam de nem tudom hol lehet a hiba. Tanácstalan vagyok. Mindjárt feltöltöm a vidit és belinkelem.
-
kiswatzak
csendes tag
Hmmm
Úgy érzem, hogy egy full műszaki analfabéta vagyok!
A kinézetettel kapcsolatban feltett kérdés miatt simán, meg amúgy is.Azért nem teljesen. Alap, hogy folyamatosan mentem a munkám az első lépésektől.
Köszönöm az infókat, és a infós lelkesedésem teljes megsemmisítését.
-
kiswatzak
csendes tag
-
kiswatzak
csendes tag
Szia Talmida!
Semmi gond!
Mostmár tudom, hogy a movie maker macerás, mert egyessével kell betenni a képeket, de jobbak az effektek és áttűnések. Lassabb, de jobb mint a "WLMM".
DE MI AZ A WLMM???Még mindig nem értem miért fekete lejátszás közben az előzézet.
Légyszi segíts!
Amíg nincsenek beállítva effektusok addig nem is játsza le?Vagy csak a teljesen készeket lehet megnézni?
Érdekes, hogy mikor importálok egy képet az pár másodpercig látszik. Sőt, ha egy képre rákattintok azt is mutatja, de a történet sávban lévőeket b@cik lejátszani.
JAh és még valami!
A zenét a legvégén kell hozzáadni?2napja szedtem le, teljesen amatőr vagyok, még sosem csináltam ilyet. Azt hittem könnyebb lesz.
-
facef
újonc
Szia! Nekem sincs beállítva az értesítő, úgyhogy csak most láttam, hogy írtál. Köszi!
Én nem képekből készítek videót, haqnem videókat vágok össze és teszek alá zenét.
Minden videó és hangfájl amit használok a filmhez a merevlemezen van, ezt többször is ellenőriztem. Arra is gondoltam, hogy az én programommal van a baj, ezért megcsináltam a teljes videót egy másik gépen is. Sajnos ugyanaz a hibaüzenet jött ki.
Azt vettem észre, hogy amikor még rövid a film (10-30 másodperces), akkor még hajlandó elmenteni, viszont később már mindig jelentkezik a hiba.Hátha ez segít valamit?!
-
Piti1
tag
-
lacus1973
csendes tag
Sajnos nem segített.A folyamatot tudom hogy kell csinálni mert XP-n ezt használtam.Win7-re a 2.6-os verziót tettem fel.Mikor elindítom a progit bal oldalon vannak az importálási lehetőségek.Nekem onnan hiányzik a "rögzítés videóeszközről" lehetőség! Ennek hiányában nem tudom a Dv kamerán rögzített videót behúzni a gépre. Firewire-kártya van a gépemben.
-
z0d1AK
nagyúr
nem ez a problémám, rosszul értelmezted amit mondtam.
Vista alatt csináltam a videót, és DIREKT mentettem róla egy project fájlt, hogy később tudjak alakítani rajta ha kell. De nem használok már vistát, és nem is szándékozom ennyi miatt újból felrakni. Viszont xp-n, és win7-en sem nyitotta meg, mert nem az a verzió!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest