Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• talmida

Közösségépítő

válasz kiswatzak #89 üzenetére

Amíg nincsenek beállítva effektusok addig nem is játsza le?
    De, azonnal le szokta játszani!

itt egy kep, ezen mutatom meg, hogy hol kell elindítanod..Csak kapásból betettem 3 képet a WMM-be.

A rózsaszín karikával jelölt választási lehetôségnél kell beállítanod a munkaasztalt, hogy az audio- rész is látszódjon, aztán a narancssárgával jelölt play gombbal kell elindítani a filmet.. Effectek és áttûnések nélkül is kell mûködnie!! Mindegy, hogy mikor teszed be a zenét. Már egy-két kép után is beteheted. ;)

De az a gyanúm, hogy újra kell installálnod a WMM vagy a WLMM-t, mert valami nagyon nem stimmel nálad. :(( Normálisan kellene látszania az importált képeknek is. Ha csak pár másodpercig látod azokat, akkor valószínû, hogy azért nem is játssza le. :U

És még valami: mint, ahogy korábban is említettem, ha gyorsan akarsz jó filmet készíteni, akkor én mégis inkább a WLMM-t javasolnám filmkészítésre. :B Valóban kevesebb az effect, de sokkal gyorsabban lehet vele dolgozni, csak meg kell szokni. Eleinte útáltam, most meg meglenni sem tudnék nélküle. :DDD Ha leszedted a programot és kezded a filmet, ...és véletlenül nehézségbe ütköznél, akkor nagyon szívesen segítek, ha kell. ;) ..és, ha tudok :B

Új hozzászólás Aktív témák