- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
válasz
dízelracer #99 üzenetére
Egyébként, ha a filmet valóban véglegesen elmentetted a számítógépedre, akkor azután már nem tudod a képeket változtatni a WMM-ben.
Egy elmentett film mindig ugyanolyan marad. Viszont, ha csak a projectet mentetted el, akkor szinte minden számítógépen máshogy látszik sajnos.
( Sok félreértés különben abból adódik, hogy a magyarban ugyanazt a szót használjuk a project elmentésére is, mint a végleges film elmentésére!
)
Velem is elôfordult már olyan, hogy egy elmentett projectet pl egy Pen Drive-ra tettem, majd odaadtam a családtagoknak, hogy nézzék meg. Hát legnagyobb csodálkozásomra, mindig máshogy látszott a filmem...Panaszkodtak is, hogy nem stimmel valami..
Tudom, milyen bosszantó, ha egy elkészült mû összekutyulódik.
Nagyon nehéz kijavítani. Ilyenkor pihenni kell.
Aludni kell rá egyet, majd másnap újúlt erôvel nekiesni a türelem-játéknak. Gyakorlatilag az egészet újra kell pásztázni, és az elejétôl kezdve a végéig minden hibát kijavítani, kiigazítani minden kis eltolódást, majd ha kész, azonnal elmenteni véglegesen.
Arra is rájöttem, hogy mindig kell egy másolatot csinálni a projectbôl --egy másik névvel is el kell menteni ugyanazt, hogyha a véglegesen elmentett mégsem tetszik valamiért, akkor azért mégis tovább lehessen javítgatni. Ugyanis, ha egy project el van mentve véglegesen is, akkor az a project tovább már nem igazítható. De, ha van egy vésztartalék, akkor mégiscsak könyebb azt alakítgatni, mint nulláról újrakezdeni az egészet...
-
talmida
Közösségépítő
válasz
dízelracer #99 üzenetére
Jól megnézve, a képen nem látszik, hogy elhúztad volna a hangot. Ezek szerint nem az elôbbi feltételezésem történt, akkor viszont sajnos nem tudom, hogy mi lehet a probléma.
Elég furcsa. -
talmida
Közösségépítő
válasz
dízelracer #99 üzenetére
Én azt gyanítom, hogy eredetileg hosszabbra sikerült a filmed, mint a hang, majd a hangot véletlenül elhúztad a film végéig, ezzel az történt, hogy a filmed eleje néma lett és csak egy idô után kezdôdött el a zene...aztán a képeket kitörölted a prtscr elôtt, így megmaradt a "hosszított" (látszólagosan hosszabb) hang-variáció. A bemutató ablakban az elsô szám nálad azért nulla, mert kitörölted a filmet. Az a variáció nem jöhet szóba, hogy a hangot tetted csak be, mert akkor az eredeti hanghossz mutatkozott volna, nem pedig egy hosszabb. Ezért nem stimmel nálad hang.
A filmet bemutató kis ablakban két számot láthatsz.
Az elsô szám a film hosszát mutatja, a második szám pedig a jelenlegi hang hosszát.
Ezek csak akkor egyeznek meg, ha te pontosan beállítod azokat...a filmed hosszát a hanghoz.Ha a teljes zenét szeretnéd megtartani, akkor a hanghoz NE nyúlj!! Ne rövidítsd le és ne is húzd el! Csak a képeket "manipuláld, hogy hajszál pontosan megegyezzen a filmhossz a hanghosszal, hogy a kis ablakban is ugyanazt a számot lásd.
A film vagy pont akkora legyen, mint a hang, vagy hosszabb. Ne legyen rövidebb!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek adatkábelt IDÅSEN állítható asztalhoz (1,5m MOLEX Mini Fit Jr. 6-pin to 6-pin female-female)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 830 G8 Laptop! / i5-1145G7 32GB 512GB
- OMEN 15-ce012nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB +1TB HDD magyar vbill gar
- DJI Osmo Pocket 2 creator combo
- Xiaomi 13T Alpine Blue 12GB/256GB
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ViewSonic CDE4600-L 46" LED Monitor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest