- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
A Professional nem testre szabható, de a Lifestyle nagyon. Utóbbit eléred a pörgettyűs menün, vagy még gyorsabban egy határozott lefelé húzással a kijelzőn.
Igazából a MS3-at a full érintőkijelzős készülékekre fejlesztették, ezért a gombok hazsnálata teljes mellékvágány. Én még egy Iconsoft PhoneEx-et tettem mellé, és a felvesz gombbal azt hazsnáláom híváslista, tárcsázó és névjegyzék gyanánt. Szerintem jól kiegészítik egymást, az utóbbi tulajdonságban sokkal jobb a PhoneEx mint a MS.Jim Tonic,
A Phone Suite nálam mindig is fent volt, elsősorban a verhetetlen profilozása és az egyszerű, de jól működő hívásszűrése miatt. Írtam róla egy rövid bemutatót, ha valakit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Classic / Xbox 360
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Revolut
- Medence topik
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged