Hirdetés
- IFA 2025: Belépőszintű Wi-Fi 7 router az Acer kínálatában
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
-
cairojack
aktív tag
válasz
flamich76 #132 üzenetére
Látom, hogy nem sikerült megértened. Egyfelől erre a Windows 8.1 is PONT UGYAN ANNYIRA használható (mivel a Win 8.1 100%-ban kompatiblilis a modern appokkal, és minden tökéletesen ugyan úgy tud, mint a Win RT- (Oké, frissítés után a Backup partíciót nem frissíti. Oda ne rohanjak). Ez egy.
Kettő. Teljesen mindegy, hogy mennyibe kerül egy Win RT-t futtató tablet előállítása, PONT UGYAN ANNYIBÓL kihozható egy UGYAN OLYAN MINŐSÉGŰ Windows 8.1-es gép is. Ezt miét nem tudod megérteni? Fillérre pontosan ugyan annyiba kerül hozzájuk a hardver. Akkor te miről beszélsz?
Annyira képtelen vagy felfogni a dolgokat, hogy sírok. Pedig ahogy elmagyaráztam, úgy még egy ovodás is megértené.
Mondjuk amíg ilyen értelmi színvonalon vannak emberek, addig nem csodálom, hogy bármire lehet vevőt találni.
Kérlek ne haragudj meg, de erre már tényleg nem tudok mást modani, akár mennyire is szeretnék. Az ilyen szintű értetlenség már mindennek a legalja. Nem vagy te funkcionális analfabéta?
Ezt most halál komolyan kérdezem, nem azért, hogy trollkodjak.
Ha úgy hiszed, hogy NEM vagy az, akkor olvasd el még egyszer, amit fönt leírtam, VAGY, ha én nem értettem meg, amit te akartál mondani, akkor írd már le, mert baszódjak meg, ha értem, hogy miről beszélsz.
Kettőn közül valaki valamit nagyon nem ért...
Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ, ÚJSZERŰ GARANCIÁLIS MARANTZ CD 6007 eladó.
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Felújított Playstation 4 Slim 11.00 FW + GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest