- Hardverkemping június végén
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
-
cairojack
aktív tag
válasz
flamich76 #132 üzenetére
Látom, hogy nem sikerült megértened. Egyfelől erre a Windows 8.1 is PONT UGYAN ANNYIRA használható (mivel a Win 8.1 100%-ban kompatiblilis a modern appokkal, és minden tökéletesen ugyan úgy tud, mint a Win RT- (Oké, frissítés után a Backup partíciót nem frissíti. Oda ne rohanjak). Ez egy.
Kettő. Teljesen mindegy, hogy mennyibe kerül egy Win RT-t futtató tablet előállítása, PONT UGYAN ANNYIBÓL kihozható egy UGYAN OLYAN MINŐSÉGŰ Windows 8.1-es gép is. Ezt miét nem tudod megérteni? Fillérre pontosan ugyan annyiba kerül hozzájuk a hardver. Akkor te miről beszélsz?
Annyira képtelen vagy felfogni a dolgokat, hogy sírok. Pedig ahogy elmagyaráztam, úgy még egy ovodás is megértené.
Mondjuk amíg ilyen értelmi színvonalon vannak emberek, addig nem csodálom, hogy bármire lehet vevőt találni.
Kérlek ne haragudj meg, de erre már tényleg nem tudok mást modani, akár mennyire is szeretnék. Az ilyen szintű értetlenség már mindennek a legalja. Nem vagy te funkcionális analfabéta?
Ezt most halál komolyan kérdezem, nem azért, hogy trollkodjak.
Ha úgy hiszed, hogy NEM vagy az, akkor olvasd el még egyszer, amit fönt leírtam, VAGY, ha én nem értettem meg, amit te akartál mondani, akkor írd már le, mert baszódjak meg, ha értem, hogy miről beszélsz.
Kettőn közül valaki valamit nagyon nem ért...
Új hozzászólás Aktív témák
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest