Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cairojack

aktív tag

Igen, van teljes billcsi, amin van Win, meg Shift, Caps Lock, iránybillentyűk, Alt meg minden más, ami kell.
    Hát 8 colon nem egyszerű az élet tapicskolva.
    Az olyan progiknál, ahol van menü, azért meg lehet oldani, de pl sok játékot el sem lehet indítani, egér+bill nélkül, mert ahhoz, hogy a játék elején az intro leálljon, nyomni kell egy Esc-et, márpedig a full screen játékok esetén logikus, hogy nem tudod felhozni a virtuális billentyűzetet, egyszóval nem tudsz továbblépni az intrónál.

De az összes többi proginál meg lehet oldani. Office, PDF, Photoshop (mondjuk fájl konvertáláshoz, átméretezéshez, stb használható, rajzolni nyilván nem fogsz az ujjaddal), internet, RAR, VLC, KMPlayer, mobi mouse, Nero Burning Rom (mobil íróval), mind-mind teljesen használható.
    Sosem merném rámondani, hogy kényelmes, mert nem az, de vészhelyzet esetén használható.

Nekem azért kellet ez a 8 colos tablet, mert ezt mindenhova tudom cipelni ellentétben egy nagyobb géppel. Az esetek 80-90%-ában ugyan arra használom, mint a Nexus 7-emet használtam, viszont a maradék 10-20%-ban ISZONYAT hasznos tud lenni, hogy egy Windows-os gép van nálam.
    (Nyilván a 10-12 colos monitoroknak is vannak komoly előnyei, de azok már inkább kis ultabookok, főleg, ha mint a Surface-hez, billcsit is lehet csatolni hozzájuk.)

Másként fogalmazva. Ez nem egy laptop, amit tabletként használok, hanem egy tablet, amit ha nagyon kell, tudok lapotként használni. Abban az említett 10-20%-ban "életmentő" tud lenni. De legalábbis sok baxakodástól tud megkímélni, és erre semmi más nem képes, sem az RT, sem a Droid, sem a Chrome OS, sem semmi más.
    Tényleg csak annyi kéne, hogy a Win8 használhatóbb legyen, akkor maga lenne a TÖKÉLETES gép.

Igaz hardver szinten is van 3 hiányossága. A micro USB (átalakító kell hordjak a pénztárcámban. :( ), az hogy nincs rajta HDMI, és az, hogy nincs rajta 3G-s modem. Az nagyon hiányzik SZVSZ. Így a GPS-nek sincs túl sok értelme. (Mondjuk van telón, tehát nem létkérdés, de akkor is.)

Új hozzászólás Aktív témák