- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Tőzsdére lépés miatt egyezkedik az OpenAI és a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor összegezzük. Megveszed az új oprendszert, majd felpakolsz egy tucat programot, amivel nagyjából (!) visszakapod a régi kinézetét, mert neked az kell. Tisztára, mint mikor megjelent a Vista, mindenki azt akart csinálni az XP-ből, készült is millió vírusos (most kivételesen ide sorolom az adware alkalmazásokat is, amik boldog-boldogtalan gyártó toolbarját telepítik az összes létező böngészőhöz, átállítják a kezdőoldalt és a keresőoldalt is. Az Ask.com irtó népszerű lehet, vagy borzasztó sokat fizet...) csomag, mindenféle nyalánksággal (teszem hozzá, volt pár értelmes, és az adott célt megvalósító alkalmazás (például a BricoPack programja, a Vista Inspirat), később az Aero effektetek is megvalósították, jól felturbózva. Most ugyanez megy, csak fordítva. Kérdem én, miért?
Miért kell lecserélni a hetet? Egy órát próbáltam a nyolcat, köszönöm, elég volt. Számomra szifonosodott a rendszer, és ez a zártság érzet úgy megutáltatta velem az egészet, hogy csak na (azt meg sem említem, hogy negyed óráig tartott, mire rájöttem, hogy tudom kikapcsolni a gépet, mert a power gomb alapból altat egy notesz esetében).
A rengeteg új szolgáltatás, amit hoz magával, mégis mekkora előrelépés a heteshez képest egy átlagfelhasználó számára? Játékban többet nyújt? +200% FPS?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Windows 8.1 a Start gombot visszahozta, de az „egerezők” közül sokan szeretnének a Windows 7-hez hasonló asztalon dolgozni. Megnéztünk, hogy külső programokkal hogyan alakíthatjuk hetessé a nyolcast.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest