- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Léghűtés topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
noobspieler
csendes újonc
Sziasztok! Tudja esetleg valaki, hogy ebben (GB3461) melyik panel van? A VA-st (GB3466) megtaláltam, abban valamelyik Samsung, de erről nem írja egyik teszt sem. Igazából nem tudom, hogy ez lenne-e nekem jobb vagy a kisebb, de valószínűleg szebb képű LG (27GL850).
-
válasz
AxBattler #11 üzenetére
Nekem ultrawide ívelt van, nyugodtan lehet rajta videót vágni meg képet szerkeszteni, gyakorlatilag fel sem tűnik az íveltsége mikor dolgozol vele. 2 napja is szerkesztettem rajta éppen néhány képet. Játékoknál meg hadd ne mondjam, hogy milyen jó az íveltsége, az ablakon beeső fény a széleken nem fakítja el a képet.
-
Ám mindettől függetlenül is hasznos az ívelt kialakítás, hiszen a perifériás látótér növelésében segít a felhasználónak.
Hát nem tudom. Ha nem játék + tartalomfogyasztás a cél, akkor szvsz inkább hátrány, bármilyen munka esetén nekem már zavaró az ív. Excel, doksik, stb.... de másnak pl. videóvágásnál, programkódok írásánál, zenekeverésnél is kérdéses, hogy hogyan szuperálhat.
Tippre nem túl jól.Általában én is a VA-ra voksolok, de ha olyan minőségű IPS panelt raktak bele, mint ált. az IIyama monitoraiba, akkor nem lehet nagy gond a színtorzulással. Persze valamennyi glow biztosan bejátszik...
Állítom, hogy nagyon hiányzik az iiYAMA a hazai piacról. (Annak megfelelő hazai importőr, képviselet meglétével.)
Jah, a sivatagosbolt egy ideig készleten tartotta, de aztán... marad a szürkeimport. -
Piftuka
veterán
"végre egy NEM ívelt játékos UW monitor! "
- Minden tisztelettel, de éppen az ilyen széles (UW) monitor esetében van előnye az ívelt kialakításnak.
Igaz, a cikk főszereplője IPS panelt kapott, ezért talán a széleken nem érvényesül a szaturáció romlás úgy, mint egy jellemző TN, vagy VA panel esetében. És ennél a "kis" képátlónál (UW viszonylatban) nincs is még akkora jelentősége, mint egy ~40-50+ col-os képátlójú modellnél.
Ám mindettől függetlenül is hasznos az ívelt kialakítás, hiszen a perifériás látótér növelésében segít a felhasználónak.
- Egyébként pedig nagyon nagy pirospont jár nekik az ismételten kiváló, minden irányba mozgatható, állítható, forgatható talapzat miatt.
Az összes konkurensük példát vehetne róluk!
"kár hogy idehaza - tudtommal - nincs hivatalos iiyama képviselet."
- Ez sajnos így van!
Ha belegondolok, hogy a 2000-es évek elején mennyire jó volt "probléma esetén házhoz jönnek hozzák-viszik, addig cseredarabot hagynak" szolgáltatás mellett iiYAMA monitor tulajdonosnak lennem...
Állítom, hogy nagyon hiányzik az iiYAMA a hazai piacról. (Annak megfelelő hazai importőr, képviselet meglétével.)
-
dabadab
titán
A holland áfa 21%-os, szóval az a 480 EUR magyar ár is simán lehet.
-
snecy20
nagyúr
szerintem egy ilyen wqhd 1440p-s, 144Hz-es modellért nagyon alacsonynak tűnik az a 480€-s ár. Ha viszont mégis annyi, akkor az még ilyen 360ft-os euró-huf árfolyam+áfa mellett sem rossz.
-
Pont valamelyik nap linkeltem a monitoros topikban... végre egy NEM ívelt játékos UW monitor! Szerintem nagyon jó "csomag", kár hogy idehaza - tudtommal - nincs hivatalos iiyama képviselet.
És ha már 21:9 képarányú játékos monitor: érkezik az Acer Predator Z301C(T) utóda, 30"-os, 200Hz-es VA panellel, az MSI Optix MAG301CR!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LG (35WN75C-B.AEU) 35" QHD GAMER MONIOR ! AKCIÓ
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AOC AGON PRO PD49 - 49", OLED, 5120x1440, 240Hz, 1800R, 0.03ms, HDR400 - Új - Eladó!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged