Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SunMount3r #10 üzenetére
Nem tudom, nekem nincs vele gondom. Értem a mondanivalót. Mellesleg jegyzem meg, hogy ha értelmezed ezt "Az NVIDIA az újabb lapkába nem az eddigi Turing GPU-kban megjelent NVENC kódolót rakta, hanem még a Volta architektúrához fejlesztett verziót.", akkor leeshet, hogy nem feature szintű a különbség, hanem inkább (kicsit) hardveres. És pont erre utal a 'megörökölte' résszel - mintha vettél volna egy új Lego-t, ami ugyan jobb, mint az előbbi (jobb minőség, jobb anyag, ...), de az egyik speciális építőelem egyáltalán nem változott, hanem megmaradt ugyanannak, mint ami az előzőben is volt. Vagyis megörökölte a régi kiadás egy elemét az új kiadás is. Vagy veszel egy új telefont ugyanattól a gyártótól, amiben minden hardverelem frissült, kivételként a kamera megmaradt az előzőből - vagyis az új telefon megörökölte az előző telefon kameráját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- További aktív témák...
- EVGA RTX 3070 8Gb
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- Hétvégi akció!!!Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest