Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz myckie2 #72 üzenetére

"Te azt mondtad, hogy nem tud a kocsi 180-al menni.": és igaza is van, attól, hogy végső erejét kilehelve egyszer ment 180-at a vitara, még nem fog tudni üzemszerűen, rendszeresen 180-nal menni.

"Gyakran autópályázom és sosem volt ilyen problémám, hogy feltartanám a mögöttem lévőt, aki betartja a ~130-at. ": ez egy parádés csúsztatás, másnéven terelés. először is vitatnám, hogy nem tartottál fel soha 130-cal menőket. ha beszorultál egy kamion mögé, és 80-nal kellett besorolnod a belső sávba, akkor vagy vártál 10-20 percet, vagy feltartottál 130-cal menőket.

de én nem ezt mondtam, ugyanis neked nincs hatósági jogköröd, tehát nem állhatsz le rendőrködni, hogy 130-cal megy vagy többel. ha 200-zal ment, akkor sem tarthatod fel. ha gyorsabb, el kell engedned, mindegy, mennyivel ment. azt a vitát el se kezdjük, hogy szabályos-e nem elengedni, ha te az aktuálisan szabályos maximum sebességgel mész. NEM szabályos.

a mai magyar autópályák átlagos forgalmát tekintve ilyen autóval vagy nagyon türelmes vagy és lassan érsz oda, vagy feltartod a többi közlekedőt.

Új hozzászólás Aktív témák