- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam Deck
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az ilyen általánosítasokon jót röhögök .
Tényleg kiszakad? Akkor a 6.éves HP Notebookom hogy bírja a napi szintű nyitogatást? Átlagnál nagyobb igénybevételnek van kitéve, mégis bírja...
Ezt inkább úgy írd, hogy van olyan modell ami gyengébb zsanerral rendelkezik..
Kb olyan tezis ez , hogy volt dolgod egy csajjal , aki ribanc. Tehát minden nő ribanc....?
Biztos kiugróan jó modellt választottam, de sajnos erre nem érvényes az állításod
-
macman507
aktív tag
Meghajlik a macskától.
-
#Chris
tag
Nagyon szépet akartak, de valahogy nem jött össze. Az a rész a hátulján...fölöslegesen növeli a méretét, valamint a szemem előtt látom lejátszódni azt, hogy az a 2 kis vékony zsanér kitörik.
-
Így van. E7250-et használok munkára most és nem értem, miért kellene ezt a HP-t ahhoz hasonlítani. Ez pont nem a munkás laptop kategória, hanem a top menedzseri vagy ilyesmi. Simán van helye a piacon és nem csak felvágásra.
Office-ra és általános dolgokra bőven jó multitasking mellett is és mivel Mac alternatíva, ahol az jó, ott ez is jó bőven. Sokkal jobb, mint egy hasonló méretű M-es procis laptop.
-
-
rbalint88
addikt
-
-
rbalint88
addikt
Kopi jól mondja, sajnos lentről szív és hátul fúj, nem fordítva... Pedig ígéretes gép lenne, de nekem jó lenne vastagabban is, ha meg tudják oldani, hogy a venti átlag prüntyögésre be se kapcsoljon, sajnos az elitebook 840-em is viszonylag gyakran megszólal... lehet mondjuk újra kellene pasztázni, a gyári minőségét gondolom ebben a kategóriában se viszik túlzásba. Mondjuk a hűtése még így is halkabb, mint a hdd, de na
-
-
Ennek meg mi az értelme.Miért kell mindenáron vékonyítani ennyire.Vajon minek a rovására lett ennyire vékony.
-
-
stratova
veterán
Ennek szerintem mint ahogy a kategóriatársainak sem, nem is ez a célja. Arra ott az Elitebook / Zbook sorozat (bár az is elment dizájn irányba).
Sosem voltam nagy barátja, az ultrabookoknak és nem zavart a méret súly egy készüléknél, de vizuálisan ennek a gépnek ezzel a formavilággal szerintem nagyon jól áll a vékonyság. Venni nem ezt venném, de van egy wow faktora.Kopi31415 teljesítményben könnyű irodai munkára biztosan alkalmas, inkább a nagyvállalati környezet feltételeinek felel meg problémásan bizonyos területeken (smart card olvasó, dokkolhatóság stb.).
-
-
hallador
addikt
Valahogy nem fogott meg. Ez a gép nagyon szép kiállítási db lesz és nagyon sokan majd arra fogják használni, hogy megmutassák mennyire jól mutat az irodában, tárgyaláson stb, akár az új MacBook-ot is, de valódi termelékenységet ezzel nem tudom mennyire lehet valóban elérni. Szerintem semennyire.
-
Nagyon szép... és sajnos nagyon drága is.
Nagyon kívántam a 2015-ös XPS-t is a delltól a maga Infinity Edge-ével, de ez is nagyon tetszetős laptop. És még erős is szerencsére.
-
sad_Vamp
őstag
a tüzijáték, meg a hülyeség! minek ez a vékonyság mánia?! apple belekezdett akkor mostmár minden majom ezt kell, hogy csinálja?
Mi lenne ha inkább kibírna pl REAL 12 (netán 24) órát a gép
(nem nyögve nyelve minden cucc off és a képernyő a minimumonnal?) -
Sebestyen01
őstag
Emellett a munkatarsam macbookja sirva bujna a sarokba konyoruletert, gyonyoru!
-
stratova
veterán
Szerintem ez frankón lentről szív, de ne legyen igazam
szétszedős hands-on.
-
rbalint88
addikt
eléggé nyálcsorgatós masina, az egyetlen hiányzó port" számomra a kártyaolvasó, a többit évente átlag kétszer használom
az ára is rendben van, 1600 dollár körüli nyitóáron egy i7+512gb ssd kombó reális lenne. remélem lesz belőle EU billentyűzetes, magyarban nem is reménykedek... -
-
Ez nagyon tetszik. Úgy érzem lassan megérett a Samum a cserére.
-
-
-
stratova
veterán
Kis videó erről a hengeres zsanérról és kicsomagolás.
-
satz18
őstag
Én azt hittem hogy drágább lesz, ha a folio szériából indulunk ki. Persze ez nem üzleti, de hát akkor is.
-
törölt tag
Lehet az még szénszál erősítésű, alumínium mátrix is, ami azért más liga. A rézbetétet inkább mint a hütés eleme tudom elképzelni.
Viszont nem render kép mikor lesz róla?
#3 Daywalker: Ez alulról, vagy hátulról szív? Mert a render képeken hátul nincs rács egy deka se, a kép viszont azt sejteti. Ha alulról, akkor jól meg lehet főzni két combbal. utazás közben.
-
Úgy látom a spekulált HP logó is végül megvalósult.
Nemrég volt pletyka szinten ilyen logó, akkor tagadták
végül csak megfontolták..
A masina meg művészeti alkotás, tényleg nagyon jól sikerült
-
gerii
addikt
CNC forgácsolással készített, mindössze 10,4 milliméter vastag, szénszállal erősített, rézbetétes, anodizált alumínium készülékház - úúú, ááá, micsoda műszaki megoldások, aztaa, nem csoda hogy luxuscikk, CNC géép, húú, szénszál erősítés, ááá.
Imádom az ilyen parasztvakításokat, amikor azt hitetik el a zemberrel, hogy micsoda űrtechnika a sorozatgyártásos CNC, meg a 10%-kal drágább GF erősítéses műanyag. A rézbetét vajon mi lehet, a házba sütött csavar perselyei? -
macilaci78
nagyúr
Úúú, tiszta Mission Impossible!
Mondjuk, az a csomagtérajtó-zsanérra hajazó megoldás nagyon eltér a mai trendektől. -
stratova
veterán
Hmm a Dell alkalmazott ilyet még a Vostro V130-nál, szép gép.
-
Youri
veterán
16 giga rammal még el is gondolkodnék az i7-esen
-
QwErTy42
addikt
Kell.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"melyek hőmérsékletét a HP két lapos, befelé fújó ventilátorból, réz hővezető csőből és szintén réz radiátorából készített Hyperbaric hűtésével próbálnak kordában tartani."
Mindezt egy ilyen kis helyen, és még jól is működik a hűtés? Szép.
-
Ahogy a cikk is mondja, luxuscikk. Munkára valami masszívabbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A HP nem titkoltan luxuscikknek szánja legújabb Spectre mobil PC-jét.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Metal topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 512GB SSD - garancia ( 105)
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest