- Milyen egeret válasszak?
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Továbbra sem értem, hogy ez mitől nem gamer. Nem 2-3 specifikációja felel meg egy ilyen laptop kritériumainak, hanem az összes. Ráadásul a színvilága sem a desktop gépekére hajaz (mint a régebbi Qosmioké), hanem sokkal inkább a játékos gépekére és egy ideje már mindegyik ilyen. Lásd például az X305-öt, a lángnyelves fedlapjával. Ráadásul a Toshiba is gamerként hirdeti őket manapság, míg az első néhány modellnél ez korántsem így volt, sokkal inkább bivalyerős, mindenre használható multimédiás munkagépként, vagy desktop alternatívaként jellemezték őket, ahogyan te is teszed. De ez a múlt.
Tőled idézem:
"Egy laptop gamer mivolta már a keret dizánjában megjelenik, a színekben, a billentyűzet kialakításában, stb."
Tehát ez a szürke-vörös színvilágával, a vörös háttérvilágítású billentyűzetével inkább munkagép? Szerintem egy Asus Lamborghinitől, vagy az Alienware gépektől csak annyiban különbözik, hogy nem annyira csicsás. A játékosoknak szánt PC házak közül sem mind olyan, mint az Alienware házai, vagy egy Asus ROG Tytan. Van jópár, ami visszafogottabb, de egyértelműen gamer kuckó.De igazából mindegy mit írok, mert látom, nem fogunk egyetérteni. Én értem azt is hogy te mit mondasz, viszont szerintem desktop replacementnek ez túl hivalkodó, gamernek meg picit visszafogott - tessék igazságot tenni. Mégis úgy gondolom, hogy a kezdeti irányhoz képest a Toshiba inkább a játékosok felé mozdult el ezzel a sorozattal, aminek persze biztosan oka van. Egyébként érdemes megnézni, hogy a Lenovo legújabb, saját bevallásuk szerint szintén gamer laptopja hogyan néz ki. Az ehhez képest még mindig iszonyat konszolidált. Természetesen játék mellett a cikk tárgyához hasonlóan munkára is kíváló lehet, vagy otthoni mindenes gépnek az asztali helyett, de ha egyszer a gyártó besorolja, akkor a gamer gépek legeltúlzottabb, legnevesebb képviselőihez képest kissé visszafogottabb külső miatt még nem kell önhatalmúlag más kategóriába helyezni. A Nissan Skyline is sportautó, de kinézetre hol van mondjuk egy McLaren F1-hez, vagy Pagani Zonda R-hez képest!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- LENOVO IdeaPad 5 Ryzen 7-5700U 8 gb ram 512gb m2 ssd win 10/11 + office
- MacBook Air (13 hüvelykes, 2014 eleje)
- Zbook 14 Firefly G10 I7 1370P/L14 /T14 G1/T490/T495/Hp 840 G6 I5/830 G6 I7/745 Ryzen 3 Dell X1 yogaH
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db érhető még el)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest