- Vezetékes FEJhallgatók
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egzee
őstag
a cs-t is valami buzeráns tertvezte XDDD
-
N-vidi-A
őstag
Nekem az utolsó bejön, bár a ledes venti kicsit fölösleges...
-
venember83
nagyúr
A tervezésből adódó rossz hűtőteljesítmény kompenzálására jó, talán. Bár normálisabb megoldás lenne játékra desktop gépet, utazgatáshoz pedig minőségi lábdobot venni. De biztos, hogy van ennek piaca, sok gamer laptop megsülés-közeli állapotban hála a mérnökök lelkiismeretes munkájának.
-
drizzt1666
tag
Még egy tepsi...milyen fantáziátlan
-
whiz
aktív tag
Arra lennék kíváncsi valójában mit ér egy ilyen - különösen, hogy játékos notebookokhoz ajánlják. Nekem jó lenne egy ilyen, mert a munkahelyi laptopom atommód melegszik (Acer 7730G: C2D P8400, 9600MGT, 4G RAM, két vinyó & tsaik), ami talán inkább a szar hűtés miatt van, mint az alkatrészektől. Valamelyik nap kipróbáltam rajta a Gears of War GS mellé csomagolt változatát, 20 perc után kikapcsolt a gép, hozzáérni meg alig lehetett a hátsó részen, mert égető forró volt...
-
LackoMester
addikt
egész jól néz ki,azt kitudja mennyire hatásos...
-
twollah
nagyúr
Szep.
Mikor csinal a PH! vegre ezekbol a termekekbol egy atfogo tesztet?
-
olanor
tag
Értelmetlen ilyet kihozni ... ez az én véleményem.
-
Muton
addikt
a cikk nem kicsit el van gépelve...
olyan nincs, h egy thermatake cucc ne 16 dba-es legyen. ki van zárvamod: látom másnak is feltűnt
-
Jó ez, kikapcsolni a fényeket és mehet a hűtés... kíváncsi leszek a tesztekre, ha valóban játékos notikhoz ajánlják.
-
Skizz
addikt
miééééééééért?? mi értelme ezeknek a szaros ledeknek, főleg hogyha használatban van akkor nem is látni belőle semmit?
-
zed1983
őstag
Thermaltake mindent színesben lát?
-
törölt tag
Thermaltake és a 17 dB(A), valamiért mindig vigyorgok a TT zajmérésén...
-
^Clown
addikt
De jók lennének ezek, ha nem világítana összevissza. Egyszerűen okádék, nem értem, miért kell így elrontani...
-
jerry311
nagyúr
OMFG OMFG OMFG
Ha feltaláom a LED-es WC papírt, akkor én is gazdag leszek belőle, mint mindenki más bármiből, ami LED-es?
Tényleg, minek egy noti alját megvilágítani? -
mephi666
nagyúr
de akkor is vicces az egész... elvileg azért van a laptop/netbook, hogy használja az ember... ha pedig tesz alá egy hűtést, akkor azzal kímélni akarja a rendszert... nem azért veszi, hogy utána a noti használata helyett azt nézegesse, hogy: "hűdef@szán világít..."
(vagyis én így gondolom...) én sem szoktam egyfolytában azt nézegetni, hogy pl a hangfalamnak milyen szép faborítása van... szép, illik a környezetbe, de innentől szóljon szépen, az a lényeg... vagy az egeremet sem nézegetem egyfolytában, hogy milyen polírul csillog, hanem kb annyit látom, mint a júzerek 90%-a a notihűtő venti fényét
-
mephi666
nagyúr
olyan, mintha egy aerocool phantomon átment volna az úthenger és azt tették volna bele
amúgy minek a csilivili, ha rákerül a laptop?
kb annyira értelmes dolog, mint kocsi alá neont tenni... erről jut eszembe: teszkóban láttam egyszer joghurtot, aminél a tégely aljára ez volt írva: "ne fordítsa fejjel lefelé"
-
JColee
őstag
Abu még ebbe a cikkbe is annyi adatot préselt bele, amennyit csak lehet
azt nem tudom, mire jó egy ilyen "hűtő" -
Stiky
senior tag
"a LED-eket úgy is be lehet állítani, hogy egyféle színben világítsanak, illetve ki is lehet őket kapcsolni." - Sőt, bele se kellett volna tenni őket
Amúgymeg marhára látszik ha rajta a noti. Alulról dereng kis fény azt annyi... tényleg van értelme.Egyébként az első légiesebb közbenső kialakítása jobban tetszik.
-
luw2win
őstag
Hát az a Szivárványszínű ledhalmazd az aztán csodaszép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Két változatban érkeznek a 23 cm-es ventilátorral felszerelt notebookállványok.
- OpenWRT topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest