Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
narumon
őstag
"A 1210 kimondottan DJ-k számára van/volt kifejlesztve, nem otthoni zenehallgatásra."
Tévedés, az 1200-as sorozat otthoni hifi célrea lett fejlesztve csak később kapták fel a DJ-k.
"Volt belőle nekem is, 1210, 1310 is."
A 1310 az itt nem játszik az tök más kategória (mint ahogy az 1500, 1700-as sorozat is - pont azért kerül negyedannyiba pedig azok is strapabíróak).
"Nem kivánok ebből flame-t csinálni, ha neked a 1210 a liblinged, legyen az akkor"
Én sem kívánok csak nekem ez a hobbim, volt olcsóbb Thorensem, kisebb Dualok (most is van nálam 4 különböző lemezjátszó), ezért teljesen biztosan állíthatom neked, hogy nem rúgnak labdába hangban az SL1200-as sorozat mellet. (A nagyok már igen, de ugye nem arról van szó).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nem fair: lemarad az Android 14-ről a Fairphone 4
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- További aktív témák...
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- JÓ ÁRON HIBÁTLAN 65" 4K UHD Samsung TV (UE65MU6102) Első tulajdonos..
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85Q70D 215CM Q-LED SMART PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest