Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
A beryblog azt írja, hogy a BlackBerry ad kedvezményt a T-Mobile ügyfeleknek ha kártyafüggetlen telefont vásárolnak.
-
mrhitoshi
veterán
"alapvetően hűségidő nélküli, korlátlan hanghívást és adatforgalmat tartalmazó csomagokat kínál "
Ilyenkor a sírás kerülget.
-
Én nem nagyon váltanék át ájfonra, akkor sem, ha fizetnének..
Birka amerikaiakról bármit el tudok képzelni.
Ahogy látom, teljesen legális eszközökkel, szisztematikusan kezdik kiszórítani a Blekit az usa piacról.
A korteshadjárat megy, igen jól és hatékonyan csinálják. Sajnos a Bleki ezt most nagyon bebukta.Hogy is van? 100:5? Lassan 0,5 lesz az az 5.
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem ez az akció nagyon jól jött azoknak a T-mobilosoknak akik amúgy sem BB-re váltottak volna, akkor meg főleg ha az is elég ha valaki T-mobilos és bevisz egy ütött-kopott régi BB telefont, hogy ő épp most váltana. Miért is ne használhatna valaki BB telefont BB-s szolgáltatások nélkül? Mi lesz ha holnaptól hirtelen megsokszorozódik azok száma akik régi BB telefont lógatva akarnak olcsóbban telefont venni?
-
Ez még mindig nem világos.. Ki olvasott be kinek??
Erre a "reklámra" szerintem nem volt a BB-nek szüksége...
Ez a kardoskodás még csúnyább, hogy a Z3 mindjárt itt is lesz. És nem csak keleten, hanem "arra is" menne.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A BlackBerry a hét elején jelentette be, hogy nem hosszabbítja meg együttműködését a mobilszolgáltatóval, mert a két cég stratégiája már nem illik össze. John Legere nyílt levélben válaszolt.
- VoLTE/VoWiFi
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Black & Decker töltőt keresek
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest