- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
drkbl
őstag
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
-
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
"minek a szerverre csempe"
Szerintem két oka van:
1.) Szerintem nagyobb pöcsölés lenne kiszedni belőle, mint amennyire zavaró
2.) Szervert nem csak a szerverteremben használnak, hanem sok esetben a web- és adatbázis fejlesztők is, mert saját szervert futtatnak, saját beállításokkal, hogy jobban tudjanak debugolni, profiler-ezni.
+ hogy a csempéken megjelenő élő diagnosztika sokkal jobb, mint az asztalon. Nálunk ilyen van, és sokak gondolják úgy köztünk, hogy kb. ez az egy terület, ahol tényleg hasznos a csempe.
-
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
De én nem erről beszélek, hanem, hogy minek a szerverre csempe????
Mert így konzisztens az egész.Itt alapvető fejlesztési zsákutcáról van szó.Arról, hogy hozzánemértő emberek fejlesztenek op.rendszereket, akiknek fogalmuk sincs az igényekről.
Szerintem pedig Alonso nem tud vezetni. Még kerékpárt se.Szóval, most előbb elpanaszkodod a konzumer termékkel való hasonlóságot (start screen), aztán meg azt, hogy ott a PSH, bezzeg Linuxon, ott viszik a kattintgatás felé az egészet. Kicsit ellentmondásos a hozzászólásod.
-
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
A 8.1 óta el tudsz élni úgy Windowson, hogy egy pillanatra se látod a metrót. Csak szólok, ha esetleg lemaradtál róla. Szerveren én sem használom, vagy ha igen ugyanúgy, mint a Win7-est. start->pötyög->enter.
-
King Unique
titán
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
Lehet, de ez már nem az én / mi dolgunk...azért kínál több előnyt is a win8, servernek meg van más alternatíva is, ha nem teszik a legújabb MS féle.
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
'' Aki kitalálta ezt az egész Metrót szilánkosra törném a kezét, hogy soha többet ne tervezzen semmit.''
+1

-
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
Minek-minek...? Hát azért hogy a rendszergazdák is bőszen csempézzenek mert kell az és kész.

Akinek meg nem tetszik az használjon ezentúl is hetest. Én azt teszem és tőlem rajtuk ragadhat az összes 8-8.1-8.2 stb. akárhogy is hívják, hidegen hagy. Mindenre ráfaragtam eddig a hetest az elmúlt 1 év alatt valahogy, ezután is rá fogom tudni. -
King Unique
titán
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
Azért ott is van sima Desktop felület, mert ugye "kétarcú" a rendszer, tehát akkor lenne gáz, hogy ha csak Metro lenne.
Másrészt nem annyira rossz ám az, főleg otthoni usernek, mert vmit muszáj volt dizájnon fejleszteni, hozzátenni, ha csak sima win7 klón lett volna GUI-t tekintve, akkor meg azon sírna a nép, h nincs benne semmi extra, tök olyan, mint a 7, akkor minek vegye meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 6. nap: Bloodstained: Ritual of the Night
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- XPEnology
- ASUS routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi