- Home server / házi szerver építése
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- RAM topik
- Steam Deck
- Milyen házat vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
drkbl
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #150 üzenetére
-
válasz
FіkuszKukіsz #160 üzenetére
"minek a szerverre csempe"
Szerintem két oka van:
1.) Szerintem nagyobb pöcsölés lenne kiszedni belőle, mint amennyire zavaró
2.) Szervert nem csak a szerverteremben használnak, hanem sok esetben a web- és adatbázis fejlesztők is, mert saját szervert futtatnak, saját beállításokkal, hogy jobban tudjanak debugolni, profiler-ezni.
+ hogy a csempéken megjelenő élő diagnosztika sokkal jobb, mint az asztalon. Nálunk ilyen van, és sokak gondolják úgy köztünk, hogy kb. ez az egy terület, ahol tényleg hasznos a csempe.
-
Glenda
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #160 üzenetére
De én nem erről beszélek, hanem, hogy minek a szerverre csempe????
Mert így konzisztens az egész.Itt alapvető fejlesztési zsákutcáról van szó.Arról, hogy hozzánemértő emberek fejlesztenek op.rendszereket, akiknek fogalmuk sincs az igényekről.
Szerintem pedig Alonso nem tud vezetni. Még kerékpárt se.Szóval, most előbb elpanaszkodod a konzumer termékkel való hasonlóságot (start screen), aztán meg azt, hogy ott a PSH, bezzeg Linuxon, ott viszik a kattintgatás felé az egészet. Kicsit ellentmondásos a hozzászólásod.
-
Glenda
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #158 üzenetére
A 8.1 óta el tudsz élni úgy Windowson, hogy egy pillanatra se látod a metrót. Csak szólok, ha esetleg lemaradtál róla. Szerveren én sem használom, vagy ha igen ugyanúgy, mint a Win7-est. start->pötyög->enter.
-
King Unique
titán
válasz
FіkuszKukіsz #153 üzenetére
Lehet, de ez már nem az én / mi dolgunk...azért kínál több előnyt is a win8, servernek meg van más alternatíva is, ha nem teszik a legújabb MS féle.
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
'' Aki kitalálta ezt az egész Metrót szilánkosra törném a kezét, hogy soha többet ne tervezzen semmit.''
+1
-
Tomcat
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #153 üzenetére
Minek-minek...? Hát azért hogy a rendszergazdák is bőszen csempézzenek mert kell az és kész.
Akinek meg nem tetszik az használjon ezentúl is hetest. Én azt teszem és tőlem rajtuk ragadhat az összes 8-8.1-8.2 stb. akárhogy is hívják, hidegen hagy. Mindenre ráfaragtam eddig a hetest az elmúlt 1 év alatt valahogy, ezután is rá fogom tudni. -
King Unique
titán
válasz
Azért ott is van sima Desktop felület, mert ugye "kétarcú" a rendszer, tehát akkor lenne gáz, hogy ha csak Metro lenne.
Másrészt nem annyira rossz ám az, főleg otthoni usernek, mert vmit muszáj volt dizájnon fejleszteni, hozzátenni, ha csak sima win7 klón lett volna GUI-t tekintve, akkor meg azon sírna a nép, h nincs benne semmi extra, tök olyan, mint a 7, akkor minek vegye meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Home server / házi szerver építése
- E-roller topik
- Diablo IV
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest