- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha ez előny......
Oké legyen egy gép kompakt de ekkora méretben max unatkozó celeb kislányok kutyusának a nyakörvén tudom elképzelni.Fogalmam sincs a tipusáról de a MM-ban láttam egy akkorát mint egy gyufásdoboz... olyan árban amiért már fényképezőgépet is lehet venni. Mondjuk annál már azt sem tudom, hogy fogják meg.
-
válasz
mefistofeles #13 üzenetére
Pedig az egyetlen előnye épp az, hogy kicsi
-
Ki a vér vesz meg egy ilyen fényképezőgépet? Ha berakja két bankkártya közé nem találja....... Ingyen sem kéne ekkora gépecske....
-
sphe
senior tag
A probléma az, hogy ekkora zoom már sokminden rovására megy. Sok CA, nagy torzítás, tompa életlen képek a tele és wide tartomány végén. A zoom és a kompakt obi-ház megvalósítása miatt lett a szenzor ilyen pici. Az eredményt meg is nézheted a photographyblogon, még napfényes időben is iso300 (!) fölött már pasztellfestményszerűek a részletek, beégnek a képek, magyarul igazán semmire sem jó. Más gépeknél kisebb zoommal ragyogóan megoldották a zoom-középutat.
-
Nekem HX100V-m van, és mivel az bridge megoldás, könnyebb emiatt 30x-os zoomot megtartanai remegés nélkül két kézzel, de egy ilyen kompakt házba az ergonómia hiányában ez már necces lesz...
-
Atom_Anti
senior tag
Nemtudom mért probléma számodra ha egy fényképezővel jól lehet zoomolni, tájfotózásnál, utazásnál igen is nagyon hasznos. Ha egy telefon nem tud zoomolni, akkor egy fényképezőtől ez a minimum hogy megvegyem. Megpakolhatták volna még egy rendes képszenzorral, akkor egész jó kis gép lett volna.
-
Tutu7030
veterán
És nem sikerült elfelejteniük ezt a "csodálatos" felugró vakut.
-
törölt tag
-
MC Pite
veterán
30×zoom, 1/2,3"@20mp
Számháború a minőség rovására, mint mindig.
Én hülye azon filózok hogy mennyire hajtja ki a D5100 szenzora a 28-75 f/2,8at... a hiba bennem van -
vinibali
őstag
"Videó felbontása: legfeljebb 1920 x 1080 @ 60 fps-re képes (más beállítások: 1920 x 1080 @ 60 fps, 1440 x 1080 @ 30 fps, 1280 x 720 @ 30 fps, 640 x 480 @ 30 fps)"
nem 30fps akart lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Sony bemutatta a világ jelenleg legkisebb és legkönnyebb 30-szoros átfogású optikával szerelt kompakt fényképezőgépét.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- EAFC 25
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest