Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
mefistofeles
addikt
Ha ez előny......
Oké legyen egy gép kompakt de ekkora méretben max unatkozó celeb kislányok kutyusának a nyakörvén tudom elképzelni.Fogalmam sincs a tipusáról de a MM-ban láttam egy akkorát mint egy gyufásdoboz... olyan árban amiért már fényképezőgépet is lehet venni. Mondjuk annál már azt sem tudom, hogy fogják meg.
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
nagyúr
válasz mefistofeles #13 üzenetére
Pedig az egyetlen előnye épp az, hogy kicsi
Aki él és nem boldog, az téved!
-
mefistofeles
addikt
Ki a vér vesz meg egy ilyen fényképezőgépet? Ha berakja két bankkártya közé nem találja....... Ingyen sem kéne ekkora gépecske....
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
sphe
senior tag
A probléma az, hogy ekkora zoom már sokminden rovására megy. Sok CA, nagy torzítás, tompa életlen képek a tele és wide tartomány végén. A zoom és a kompakt obi-ház megvalósítása miatt lett a szenzor ilyen pici. Az eredményt meg is nézheted a photographyblogon, még napfényes időben is iso300 (!) fölött már pasztellfestményszerűek a részletek, beégnek a képek, magyarul igazán semmire sem jó. Más gépeknél kisebb zoommal ragyogóan megoldották a zoom-középutat.
-
nagyúr
Nekem HX100V-m van, és mivel az bridge megoldás, könnyebb emiatt 30x-os zoomot megtartanai remegés nélkül két kézzel, de egy ilyen kompakt házba az ergonómia hiányában ez már necces lesz...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Atom_Anti
senior tag
Nemtudom mért probléma számodra ha egy fényképezővel jól lehet zoomolni, tájfotózásnál, utazásnál igen is nagyon hasznos. Ha egy telefon nem tud zoomolni, akkor egy fényképezőtől ez a minimum hogy megvegyem. Megpakolhatták volna még egy rendes képszenzorral, akkor egész jó kis gép lett volna.
-
Tutu7030
veterán
És nem sikerült elfelejteniük ezt a "csodálatos" felugró vakut.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
törölt tag
-
MC Pite
veterán
30×zoom, 1/2,3"@20mp Számháború a minőség rovására, mint mindig.
Én hülye azon filózok hogy mennyire hajtja ki a D5100 szenzora a 28-75 f/2,8at... a hiba bennem vanPixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
vinibali
őstag
"Videó felbontása: legfeljebb 1920 x 1080 @ 60 fps-re képes (más beállítások: 1920 x 1080 @ 60 fps, 1440 x 1080 @ 30 fps, 1280 x 720 @ 30 fps, 640 x 480 @ 30 fps)"
nem 30fps akart lenni?BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest