Új hozzászólás Aktív témák
-
syC
addikt
Mennyi az ára ennek a csodának?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ohh, hogy ezeket a köröket még mindig lefutjuk, amint egy ilyen kártyáról hir esik
-
fekeandras
őstag
1500 dollár
? Az mostani árfolyam szerint ... Áhh leírni sem merem!
Azthiszem egy darabig marad még a FireGL V7100-am. -
julius666
addikt
Fut a gépeden a GTA IV
1ébként meg "A vállalati környezetbe szánt általános gyorsítókártya február végétől lesz elérhető."
Szóval nem érdemes a megvételén gondolkodnia magánszemélynek (már csak az ára miatt sem).
Azért kíváncsi vagyok hány unatkozó jómódú Vérpistike lesz aki mind a 8-at bepakolja a gépébe csakhogy jobban fusson a Krájzisz aztán csodálkozik hogy leolvad Paks és hogy a gépzaj elnyomja a Ferihegyen leszállókét.
-
törölt tag
Nem tudom, anno nem tul veszes arert is lattam mar ilyen kartyakat Quadrovol, bar az az alja volt kvazi. Egy kis friss csemegezes:uj termek
ez hasznalt, es lenyegesen olcsobb most
A quadrok aranyarban vannak ehhez kepest, azzal biztos nem fog az ember jatszadozni. De 300€-t meg akar ki is fizethet erte, aztan ha nem valik be, meg tovabbadhatja kis buktaval, es sok tapasztalattal. Gyakorlatilag elmondhato, hogy DX-re ezeket szinte semennyire nem optimalizaljak, OpenGL-re lenyegesen jobban. Jelen kartya meg GPGPU-nak van tervezve, igy az eros OpenCL is eleme, cserebe a grafikai vonal gyengiteseert. Nem veletlen van egy csatolo kifele.kariad: lehet a nyak is mas, es par elem is elter, legalabbis egy idoben a softquadrohoz forasztopaka is kellett NV-nel.
-
joi29
őstag
válasz
#06658560 #25 üzenetére
-Ez persze mind feltételes módban értendő, mert ha megnézzük ezen kártyák
árait akkor egyértelmű hogy valójában nem is a hardverért kell kiadni adott esetben
$ ezreket, hanem a hozzá pakolt program csomagért amivel össze van hangolva.
-Így egyszeri emberkék még csak véletlenül sem tudják kipróbálni, hogy
játékban valójában mit is tudna a ketyere, akik pedig dolgoznak vele
azoknak mesze nem az a legnagyobb gondjuk hogy megnézzék vajon a gyerek
kedvenc játéka hogy fut rajta, mert bizony a határidő vagy a főnökük igencsak
sürgeti őket... -
AMD Power
titán
Jézus. Milyen árban lesz egy ilyen?
-
törölt tag
Ha mutatsz 8-way CF drivert es szoftvert, ami kihasznalja, mint DX10.1 alapu grafikai megoldas, akkor esetleg igen. Azert szerintem ez sem fog olyan szinten produkalni, mint egy sima 4870 barmilyen game alatt, pont a psecializalt sajat driverek miatt. Esetleg a nyaokn is hekkelhetek valamit, ami miatt nem tudjak a termekek rendesen a normal felhasznalast-nem bontottam meg szet VGA-t, igy nem tudom ezt megmondani.
sNORh: inkabb a Tesla ellenfele, GPGPU-nak, ha jol ertettem. Azert is lehet nyolcasba kotni
kariad: elvileg igen, de a drivert is optimalizalnod kell ra. A sima driverek ezekre a kartyakra nicnsenek optimalizalva, amennyire tudom, igy bar game alatt gyengebben teljesitenek, de celprogramokon meg alaznak. Sajat driverrel.
-
joi29
őstag
válasz
#06658560 #20 üzenetére
-Hát én igazán nem akarok beleszólni a szakik dolgába de ha jobban megnézzük
akkor könnyedén konstatálhatjuk hogy ez egy sima 2GB-os 4870 PEPITÁBAN.
-És igen a célfelhasználáshoz illően a driver a hozzávaló gyárilag módolt BIOS-szal
a játékok terén nem hozza azt mint egy sima mezei 4870.
-Viszont a nyers hardveres számítási kapacitását nem szabad egy lapon említeni
az alsó kategóriás Qadro FX kártyákkal melyek a driver pakolgatást követően
sem jók semmilyen egyéb feladatra a 3D-s tervezésen kívül.
-A cikkben szereplő 9270 pedig szerintem igen is jó játékok futtatására, egy ahhoz
megfelelő meghajtó telepítése után,ha pedig 8 darabot összekötünk akkor meg pláne. -
sNORh
addikt
akkor most ez a Kvadró ellenfele lenne?
-
v.tom
őstag
Egyébként milyen kellemes meleg lehet egy rackszekrényben, ahol 8 ilyen éppen atombrutál számításokat csinál. Gondolom azért procinak sem illik C3-at betolni alájuk.
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy mit tartalmaz a firestream karik supportja, mert az egyik, ami ennyire megemeli az árukat, az ez.
-
törölt tag
Igen, gyalázatosan rossz lenne a játékélmény. Ez a kártya nem játékra van, a driverek nem a játékot támogatják, így ott nem szabad csodát várni tőle. elenben egy CAD alatt, vagy GPGPU környezetben meg fordítva történne. a 8 GPU is a más driver miatt hasznosítható itt.
Ahogy elnézem nem vágom a jövőbeli megnevezéseket: A zöldeknek milyen VGA-ja van? Mert hirtelen midnenki zöld lett. Nv is, AMD is.
-
kariad
senior tag
Kemény!
És ha egy 8 fogattal játszana az ember számítana valamit???
-
Devid_81
félisten
Tjűűű 8 ilyennel már lehet szépen kódfeltörősdit játszani...
-
MBazsee
tag
Úgy tudom, hogy ezek jelszófeltörésre is használhatók. Vagy rosszul tudom?
-
Thrawn
félisten
válasz
BobChemistry #10 üzenetére
Egyelőre nem
-
Thrawn
félisten
válasz
BobChemistry #8 üzenetére
Magát a BOINC-ot nem, de a Folding@Home projekthez van GPU-kliens.
-
Anulu76
csendes tag
Ez így nagyon szép, de mik futnak ezen?
Otthoni meteorológiai előrejelzések???
A gyereknek kell kémián egy kis molekula számítás???Valaki avasson már be egy cseppet
-
BobChemistry
őstag
ez a kártya mennyivel tud többet - a memória mennyiségétől eltekintve - mint egy sima 4870?
-
dokar
addikt
hogyan van ez, hogy ebből 8-at, míg a HD4870-ből csak 4-et tudunk összekötni? itt mi a csatoló interfész?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalati környezetbe szánt általános gyorsítókártya február végétől lesz elérhető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest