Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Stabi (főleg, ha ők is az Oly 5-axis nyomába erednek) és Astro-track még lehetnek hasznos fícsörök a versenytársakhoz képest. Szerencséjük, hogy a Canon-Nikon dinoszauruszok ilyen lassan mozognak, amíg nem jönnek ki egy ütős FF MILC-cel, vagy a Sony összekapja magát olyan területeken, ahol igazából sosem remekelt, addig van esélyük.
-
fi:zi'k
nagyúr
Yup, most már szerintem erre várt inkább a rajongó tábor. Ha 3-5 évvel ezelőtt jönnek elő ezzel, akkor azt mondom ok, de hogy most a MILC-ek már kinőtték gyerekbetegségeik jelentős részét, nem tűnik kellően átgondoltnak.
Valószínűleg már rég ott voltat tervek a megfelelő részlegen, most csak leporolták és aktualizálták . -
.mf
veterán
Még egy szereplő, ez pozitív; de reméljük tudnak valami különlegeset is villantani, mert így csak a Canon-Nikon árnyékában maradnak.Szvsz igazán nagyot egy strapabíró, átgondolt, ergonomikus FF MILC-cel dobhattak volna.
-
mumk1
addikt
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
macilaci78 #2 üzenetére
Javítva.
---
Akinek esetleg nem világos: az első két kép a 2001-es prototípust mutatja be, a következő kettő pedig az idén októberben közszemlére tett darabot. -
tabu3x
tag
Kellett vmit villantani a karácsonyi dömping előtt (mint a Nikonnak a semmitmondó D5 fejlesztés bejelentéssel), hogy visszatartsák a népet egyéb rendszerek bevásárlásától :-)
-
_csocso_
senior tag
Azt a kijelzőmonstrumot elfelejthetnék róla, még ha a gyártó megfelelőnek is tartja.
-
freeapro
senior tag
válasz
macilaci78 #4 üzenetére
Jó ez a mikrokijelző. Nem hozott lázba...
-
válasz
macilaci78 #2 üzenetére
Jah
Akkor meg sok -
macilaci78
nagyúr
Sok a szemben az utolsó mondatban.
Az a kijelző... Mit csinál, ha leejtem a gépet? Nem tudom, mennyire strapabíró.
Pilóta: Az 2001-es bejelentés.
-
Nem vagyok a csillió megapixel híve, de a 6 nem kevés azért egy FF szenzorra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Bár még mindig nem sokat tudni, a tavaszi bemutatkozás úgy tűnik nem fog csúszni tovább.
- Xbox Ultimate előfizetések
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest