Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Nem tudom, hogy jó helyen írok.
Kérdésem lenne, hogy WebOS-re miért nincs legalább email kliens?
-
Shaw69
csendes tag
Sziasztok!
LG 49UF851V TV-t tervezek venni a napokban, kérdésem az lenne, hogy tudtok-e arról valamit hogy ez a készülék megkapja-e a webOS 3.0 frissítést? Ha igen akkor teljes funkcionalitásában? Engem a multi tasking és a multi-view érdekelne belőle..
válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv. -
-
L3zl13
nagyúr
Tulajdonképpen a SMART funkciók jelentős részét nem használod.
Amiket említettem elég alap funkciók, szóval a minőségük szerintem jelentősen befolyásolja a az egész rendszer minőségét.
Attól, hogy téged nem érint, attól a rendszer még nem lesz jobb. Kb olyan mintha én vennék egy külső média boxot mert annyira utálom a WebOS-t, ettől még az nem javulna meg hirtelen. -
sixpak
nagyúr
Ha a settings gombot megnyomod, akkor a q menu jön elő, ha hosszan nyomod, akkor viszont a bal oldali menü....nálam legalább is. Én egy Cisco media boxot használok (UPC), ezért az általad említett dolgok nálam nem működnek.
(#25) L3zl13: Neked is csak azt tudom mondani, hogy mivel kábeltévét használok, ezért az általatok említett problémákkal még nem találkoztam, de elhiszem, hogy léteznek.
Nálam a felvételek a médiabox-al készülnek.
Az app store-t egyszer használtam, amikor letöltöttem egy net speedtest-et....az működött.Tehát végső soron, egyéne válogatja, hogy kinek milyenek a felhasználó szokásai, milyen forrással tévézik etc...és ettől függ, hogy mennyire szereti/utálja az adott rendszert.
Nem célom védeni a gyártót, csupán hangot adtam a véleményemnek, miszerint én elégedett vagyok vele. -
L3zl13
nagyúr
Az epg egy rakás sz@r. Program váltásnál jóformán semmi értelmes információt nem tartalmaz a felirat. Egy nyitott, moduláris, rendszertől elvárnám, hogy le tudjam cserélni az ilyesmit, de erre sajnos nincs lehetőség.
Nem mehet háttérben a műsor hangja, miközben pl böngészek vagy csak az epg-t babrálom, hogy aztán vissza átválthassak rá. Ez tényleg kihívás egy TV készüléknél?
Egy gombos felvétel? Felejtsd el.
Az LG app storeja halott. A létező appok közül sok pedig nem támogatja a magic remote-ot rendesen.
Magyar support jóformán nem létezik. Mo nem választható opció az LG app store weboldalon!Semmi előnyt nem látok a WebOS-ben a zárt rendszerekhez képest. Lehet, hogy gyorsabb (ez gondolom modell függő) de az alap koncepcióból semmit nem sikerült megvalósítani.
Kb ennyi a bajom vele.
-
tjessy
csendes tag
Okay, szuperül lehet rajta netezni, tök jó, de én inkább TV-nézésre, illetve a Nasommal használnám. Ebben a verzióban tuti valami erősebb processzor van mint pl. az enyémben, mert a balos menü az valami kritikán aluli módon lassú nálam... Btw azt hogy hoztad be egy klikkre? Én eddig csak a Q.menü-> Speciálison keresztül tudtam elővarázsolni. Egyébként simán el tudom képzelni hogy a menüt maga a TV adás fogja meg, mivel Nálad 0 csatorna van és nem megy a háttérben a képe a TV-nek, botban az enyém is gyors volt, csak valahogy a real life működés a 100+ csatornával más.... Kíváncsi lennék a Tiéden a Live menü-re, illetve a Kedvencek szerkesztésére (nem a My programs), valamint a Guide-ra...
-
tjessy
csendes tag
Nemcsak másik márka után furcsa... Van egy 1 éves Sony-nk is, az is más, mégsincs semmi bajom vele. A felsorolt fícsörök nagyon jól hangzanak, csak általában az ember TV-n tv-t néz, nem multitaskol és szöveget szerkeszt, arra ott a jó öreg PC. Kövezz meg, de lehet én vagyok maradi.... nem szeretek 5-10 mpket várni csatornaváltás között és nagyon örülök a multitasknak, ha előnyét látom. Ebben az esetben viszont inkább idegesítő pl. a Guide gombra betöltődő "applikáció", ami szintén vár majd 7-8 másodpercet. Tudom first world problem, de pontosan azért cseréltem le az UE46D6500-at, hogy gyorsabb legyen az új... na ez nem az.
-
BloodRay
veterán
válasz
donjohnson #6 üzenetére
Könyörgöm, az egy lassan 4 éves tv... Mobilokra nincs ennyi támogatás... Nem mellesleg még mindig kap alkalmanként hibajavító frissítéseket az lm széria is.
Írom úgy hogy nekem is egy 47LM660S-em van.
Nem tudom sokan mit várnak, de nem árt körülnézni a többi márkánál, azokhoz képest az LG frissítési rendszere még istenes.(#16) tjessy -> Azért ne túlozzunk... Lehet hogy pár dolog másik márka után furcsa, de a 2011 smart-od mikor tudott multi tasking-ot, magyar hangbevitelt, teljes értékű billentyű, egér kezelést? Nem beszélve jó pár alapnak tűnő dologról.
-
tjessy
csendes tag
50LF652V. De egyébként az apró nem user friendly dolgok bosszantanak a legjobban... Pl mi az istenért kell belemászni Gear ikon mögé, ott elindítani egy appet, hogy tudjak "kedvenc"-eket menedzselni? Mert ami a launch bar-on van, az gyakorlatilag máshol nem használható - mint a kedvencek. A DLNA kezelése is határeset, vagy csaj én nem találtam még mást ezen a csoda Smart Share-en kívül... de ott is mire kiválasztom a nasom, plusz azon a filmet amit szeretnék... pfff
Egyébként vannak olyan részei amikor gyors, pl a menü gyorsan feljön, de a My apps már akadozik... sztem egész egyszerűen elspórolták hw részen a dolgot.
-
kovászos
tag
Én nem frissítettem mióta megvettük. Attól kérdezném akinek van frissített verzió:
-Az újabb verziók kezelik a magyar ékezetes betűs feliratokat? Mert az alap verzióban ákombákomok vannak helyettük.
-Az mkv hangsávot ki lehet választani? Mert az alapban azt játszik le amit akar (ha 2 van pl.). -
kriszpontaz
veterán
válasz
donjohnson #13 üzenetére
Nekem LM620S van. Várható volt az LG-től hogy tojni fog erre a szériára. Csak a Netflix-et fogjuk megkapni ezekre a TV-kre (2012) egy szoftverfrissítés után.
-
donjohnson
addikt
válasz
kriszpontaz #11 üzenetére
szomorúan olvasom, pedig ráférne a kicsikére.
-
ncc1701
veterán
TV-be felesleges minden ilyesmi.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
donjohnson #6 üzenetére
A Netcast alapú TV-k nem fognak WebOS frissítést kapni.
-
kazmerr
aktív tag
válasz
donjohnson #6 üzenetére
Nekem is ilyen van, és nem várnék rá forradalmi frissítést...
-
sebime45
tag
Azért az bosszantó, hogy nem kis pénzt fizettünk ki az "okos TV-BD kért" amit pláne nem csak 4 évre veszünk és most már csak szinte egy megjelenítő marad belőlük.
Már csak azért sem veszek még vagy 10 évig tv-t -
DithenS
senior tag
Üdvözlök mindenkit a tervezett elavulás eme csodás világában!
-
donjohnson
addikt
akkor ez a dolog a 2012-es lg tv-ket már egyáltalán nem érinti?
42lm660s -
Tyrel
őstag
Igen, az az LA széria csúnyán magára lett hagyva... Jó ha egy éves support periódusa megvolt, de érdemben szerintem annyi se (utolsó néhány frissítés a világon semmit nem csinált, csak feldobott egy új EULA-t).
Pedig tévéként, kép és hangminőségre teljesen jók, ill. azt se gondolnám hogy hardveresen ne lenne képes a webOS futtatására... csak LG hozza a formáját.
-
Állítólag gyorsabb lesz, mint a webos2, akkor miért nem lehet azokat a készülékeket is frissíteni, hogy gyorsabbak legyenek, ha már egyszer lassúak? Kamu, csak megint pakolnak fejlettebb hardvert az új tévékbe, így gyorsabb lesz a webos3 egy hajszálnyit, mert hogy optimalizálni nem tudták, az is biztos.
-
Jó lenne ha a régebbi alig 2 éves LA széria is kapna valamit,mert a mostani szoftvere egy nagy rakás kaki.
-
L3zl13
nagyúr
Nem tudom milyen a WebOS3.0 de az előző egy rakás sz@r. Remélem legalább néhány dolgot javítanak, ami idegesít a jelenlegi felületben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nem minden új funkciót tartalmaz majd az új frissítés, az pedig egyelőre kérdéses, hogy mi lesz az első generációs modellekkel.
- LEGO klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Philips LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest