Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egér probléma
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjessy
csendes tag
50LF652V. De egyébként az apró nem user friendly dolgok bosszantanak a legjobban... Pl mi az istenért kell belemászni Gear ikon mögé, ott elindítani egy appet, hogy tudjak "kedvenc"-eket menedzselni? Mert ami a launch bar-on van, az gyakorlatilag máshol nem használható - mint a kedvencek. A DLNA kezelése is határeset, vagy csaj én nem találtam még mást ezen a csoda Smart Share-en kívül... de ott is mire kiválasztom a nasom, plusz azon a filmet amit szeretnék... pfff
Egyébként vannak olyan részei amikor gyors, pl a menü gyorsan feljön, de a My apps már akadozik... sztem egész egyszerűen elspórolták hw részen a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nem minden új funkciót tartalmaz majd az új frissítés, az pedig egyelőre kérdéses, hogy mi lesz az első generációs modellekkel.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest