Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psych0
őstag
A FeRAM már gyártásban van és a flash-hez képest 1/250-ed a fogyasztás mellett 10^15 írási ciklust bír. Kár hogy nem használja senki a TI-n kívül, mert hordozható eszközökbe ideális.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
ElEvEn11
senior tag
Azért Én is igen meglepődnék, ha a Rambus ismét gyártana is valamilyen terméket.
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
Youri
veterán
válasz rambustibi #22 üzenetére
tényleg tiszteletet érdemel egy cég, aki a termékfejlesztés helyett szabadalom-trollkodással keresi a kenyerét...
RTX ON
-
rambustibi
őstag
Mindig Rambus lesz a legnagyobb Maxi tisztelet!
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
Rebourne
aktív tag
A rambus a trollkodáson kívül túlárazott licenszek árúsításával foglalkozott eddig, egyik sem ígéretes a technológiára nézve, ami tényleg lehet jó. Nem értek hozzá, ne legyen igazam, és kapjunk még gyorsabb, még nagyobb és még olcsóbb SSD-ket minél hamarabb
[ Szerkesztve ]
-
atti_2010
nagyúr
Hat remélem hogy igazad van mert a Nand az bizony mar kifulladóban van, DDR4 -et sem nagyon vennék mert nem látok benne fantáziát, tehát jöhetne már valami újítás.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Szerintem ezt nem trollkodásra vették. Ha a speckók igazak, akkor rövidtávon a CMOx a NAND flash legjobb leváltója. Gyors, megbízható, nem szenved olyan gyermekbetegségekben mint a NAND, és egységnyi területen négyszer több adatot is tárolhat. A gyártás is abszolút megoldható a mai eszközökkel.
A ReRAM, a PRAM és az MRAM szintén nagyon jó, de sűrűségben mind elmarad a CMOx-tól, noha a speckók szerint gyorsabbak lehetnek, illetve a tűrőképességük jobb lehet. Összességében az MRAM itt az ultimate megoldás, csak még gyerekcipőben jár. Ha hozzávesszük az összegzéshez, hogy gyorsan kell a NAND-ra alternatíva, akkor a CMOx és az ReRAM lehet a befutó. Innentől kezdve pedig a CMOx előnye lehet, hogy nagyobb kapacitású tárolókat lehet belőle kihozni, ami talán a legfontosabb szempont manapság az SSD-knél. A sebességgel mindenki elégedett, ha erre rátesznek egy lapáttal az már álom lesz, a tűrőképesség a NAND-nál kezd nagyon gyenge lenni, de a CMOx és a ReRAM ebben jelentősen jobb. Összesítve tehát a kapacitásra kellene gyúrni.
A PRAM is elég korrekt, csak kérdés, hogy a Samsung hogy halad a fejlesztéssel. Véleményem szerint itt most az nyer, aki először lerak egy tömeggyártható alternatívát a NAND flashre, mert erre égető szükség van.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
datatomm
tag
Pióca vállalat. Tuti lenne jövője a technikának, de ezek kiszívják belőle az életet. Miért kellett eladni nekik? A memóriák így is nagyon lassan fejlődnek. Végre lenne valami előrelépés, és azt is megbékjózzák.
[ Szerkesztve ]
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.
-
atti_2010
nagyúr
Hát ez az, ha láttak benne fantáziát szépen megvetetik mindenkivel a licencdíjat aki foglalkozni akar vele, ők meg ülnek a bíróság "lépcsőjén" és várják a klienseket.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
datatomm
tag
Nekem a rambuszról semmi jó nem jut eszembe. A régi P4-ek esete. És, hogy arcátlanul drága.
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.
-
atti_2010
nagyúr
Kellene szólni az Alkaidának hogy a Rambus-on lehet gyakorlatozni korlátlanul.(most hogy leírtam az Alkaida szót bekerültem a CIA adatbázisába?).
[ Szerkesztve ]
-
titán
Addig jó, amíg nem a Rambus gyártja, mert akkor aztán lesznek árcímkék.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
.mf
veterán
Neeee
Pedig a múltkori hírek után már reménykedtem, hogy végre eltűnnek, erre most megint szabadalmakat vesznek, hogy zsarolják-lassítják az iparágatFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Bcy+
tag
Technologiák elterjedésének hátráltatása = Rambus
||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||
-
Mozsa
tag
Egy technológia, ami el lesz temetve a Rambus-nál, lásd rdram.
-
törölt tag
apu kezdőőőődik...
-
atti_2010
nagyúr
Már nem azért de lehet gyárai sincsenek csak ügyvédek hada, most megvették aztán nincs konkurencia vagy ha valaki mégis gyártaná akkor jó zsíros licencdíjat kellene fizessen.
-
ViZion
félisten
Akartam írni, de az előző hozzászólásokban benne vannak az aggályaim...
Valahogy jobban örültem volna, ha Rambus helyett Samsung, OCZ, vagy akár Intel lett volna...
De ne legyen igazunk!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
atti_2010
nagyúr
Lehet hogy sohasem akarjak gyártani?? Nem vagyok paranoia-s csak Rambus-tól nem sok jót várhat az ember.
-
Youri
veterán
Gondolom nem a gyártás, hanem a trollkodás a cél
RTX ON
-
BioNiCMaN
addikt
Néhány napja még temették a Rambus-t. Persze valahogy talpon kell maradni.
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Beszámítás! MSI Z370 GAMING M5 Z370 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! GIGABYTE Z270X Ultra GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Z370 GAMING PRO CARBON alaplap
- Beszámítás! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KERESEM: MSI Z97 XPOWER AC
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest