Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Nem kelletek nagy dobozok egyáltalán. Kézi konzolok már nagyon régen vannak, kvarcjátékok még régebben.
De hát ugye a tisztelt nagyérdemű "telefont" vesz, ami valójában játékgép
Persze sokkal egyszerűbb beadnia az embernek magának hogy már pedig ő okostelefont vesz és mennyi minden hasznos dologra lehet használni. (Aztán persze 90%-ban játszik rajta primitívebbnél-primitívebb játékokkal, amik néhány éve max egy 5évest kötöttek le).
Ha mobil szórakoztatóközpontnak hívnák kevesebbet lehetne eladni.Telefonáláshoz nem kell egy 5colos tepsi ami fél nap alatt lemerül, se több magos GPU.
Ez olyan mint a "gyereknek kell az iskolához laptop" szindróma, aztán persze facebookra meg játékra használja és járathatják különórára, hogy ne bukjon ki a suliból.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az lehet, de valamiért még sem mondtak rá nagyobb üzemidőt, mint a normál okostelókra. Ez a része még kérdéses. Majd kiderül mennyit fogyaszt a Tegra 4, de a Shield üzemideje alapján a benne lévő aksival 8 wattot számolt az Extremetech. Mondjuk nekem ez soknak tűnik. Szerintem 5 watt lesz, mint a Tegra 3 top verziója.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest