- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Tisztában vagyok mindennel amit írtál, és azzal is amit én írtam.
Igen más időszak van, nincs az mint régen sokkal drágább minden. De akkor is belépő kártyaként meg elég szégyen hogy a 6500XT a régi RX 570 szintjét se tudja néhol.Én biztos nem fogom elsimerni hogy hibáztam. leírtam a saját véleményem, és rengeteg más ember van hasonló nézző ponton.
Több külföldi videós is hasonló véleményre, jutott hogy .
Worst GPU: Radeon RX 6500 XT Review, Corner Cutting EditionBár az is lehetséges az AMD szándékosan dobott ki ennyire megnyírbált kártyákat. Mert belegondolva ez a kutyának se kell, bányára lehet megint nem jó. Nyilván ez lehet hamarabb jut el az átlag emberhez MSRP áron.
Igen, majd meglátuk mikor lesz készleten dögivel milyen áron fog menni valójában. Az is lehet egy statégiai lépés, mert a régi elavult kártyákat le lehetne erre cserélni.
Az biztos ameddig ez a készlethiány és felárazás eltart senki se várjon olcsó kártyákat MSRP áron. + Mindjárt rajtolt az Nvidia RTX 4000-es széria, szóval utána meg abból lesz elég durván készlet hiány.
Új hozzászólás Aktív témák
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest