- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
syC
addikt
Kell!
-
törölt tag
netbookokba már most is meglévő - eredetileg hozzáadott - SSD-ket le lehet cserélni mini PCI-e csatlakozókon. Notebookokban, ahol van ki nem használt mini-PCI-e csatlakozó ezeket már rá lehet dugni.
sajnos az enyémen ez nem megoldható, (nx7400), hiába tudja a chipset a 2 PCI-e csatlakozást, csak az egyik van kiépítve. Viszont a meglévő és foglalt mini-PCI-e csatlakozón lévő WiFI kártyát simán le lehetne húzni és helyette egy USB-s mütyür megoldást az egyik USB portra ráapplikálni. Mondjuk még HP supportja sem tudta megmondani hogy ebben (nx7400) notebookban vajon felismerné-e a rendszer a mini-PCI-e-re csatlakoztatott SSD-t és képes volna-e bootolni róla, hiszen a BIOS-ban nincs is ilyen opció megadva (boot options, ahol kiválasztható h melyik eszközről bootoljon a laptop).
azért ha valak ilyesmivel megpróbálkozna arról szívesen olvasnék tesztet Logout-on
-
KaraDani
addikt
De mire jó, hogy kicsi, nem htpc be való az asztliban meg úgyis van elég hely. eSatával még ok lenne pendrive gyanánt, de az meg hány gépben van? Én spec a PC mről a PC mre tudnék eSatát használni, ahoz meg valljuk be nem kell pendrive
Szóval a koncepciót annyira nem értem...
-
Hebry
senior tag
Azért nem baj az, ha mindkettő kicsi... Az ár is meg a méret is.
De inkább nagy méret alacsony ár.
Szívesen kipróbálnék egy SSD-t, de még mindig túl drága nekem. -
szuper-t
őstag
válasz
juliabrilke #23 üzenetére
vésőt neki
remélem a csíkszélesség csökkenése meghozza az árcsökkenést -
juliabrilke
veterán
Lassan az SSD-k árából is lehetne faragni, nem csak a méretéből.
-
szuper-t
őstag
nagyon jóó
de nagyon dráága
-
Móci
addikt
Jó kis cucc, ezt én is el tudnám képzelni a gépben rendszervinyónak. Csak kár, hogy olyan drágák még az ssd-k...
Vagy akár egy Ion-os kis gépben is egész jó helye lenne, így még kisebb helyen elférne a mini pc. -
^Clown
addikt
Netbookokba, notikba simén el tudom képzelni. Vagy rádugva az alaplapra, és erről menne az oprendszer
-
gfefe
őstag
vígasztaljon minket a tudat, hgoy 10 év múlva mindenkinek ssd lesz
-
brumesz
aktív tag
tetszetős kütyü nagyon
a photofast mostanában elég jó cuccokat alkot -
Nem kicsinyíteni kéne, olcsósítani. Bánnám is én ha 5.25-ös helyre kell betenni egy elfogadható árú 64 Gb-os, komoly teljesítményű SSD-t.
-
kozyadam
tag
ha végre power over esata lenne
akkor az megoldaná az áram kérdését is, elvégre a szabványt nemrég hivatalosan is bemutatták vagy mi
aztán jöhetne ide a noti oldalára meg mehetne alaplapba rendszernek
-
-XadAnuX+
őstag
Jesszus, hogy milyen kicsike. Még a zsebemből is kiesne
-
Hebry
senior tag
Engem is az energiaellátása érdekelne, egyébként nem rossz ötlet.
-
twollah
nagyúr
De pici.
-
Ennek úgy látnám értelmét, hogy a laptopok többségében megvolna a lehtesőég több sata interfész kivezetésére, csak nem teszik, tekintve, hogy úgyis csak 1 meghajtó van benne átlagosan (kivéve a 2-3 hdd-s 17-eseket). Ha meg lehetne oldani, hogy a mostani 500as belsőm mellé egy ilyet beleszúrok vhova (9400-es inspironban van hely), akkor maga lenne a paradicsom
Gyors rendszermeghajtó, és tárhelyem is van, no és mégsem vettem 256-os ssd-t egy jobb használt autó áráért.
-
Ijk
nagyúr
"A PhotoFast bemutatta a világ legolcsóbb SSD meghajtóját"
Én már ezt a hírt szeretném olvasni -
Devid_81
félisten
Ez nagyon ötletes!
-
Múltkor arról volt hír, hogy már a 3,5-esek is vannak nagy tárhellyel, most meg már ilyen kicsik is. Vajon mi jön még?
-
Márton
nagyúr
hmm. és áramot is onnan kap?
megelégszik vele?
power over sata-t tudó lap kell?amúgy tetszik az ötlet, dugdoshatjuk a lapba majd ezeket mint a ramokat
4-et raid-be aztán hadd szóljonejj, megelőztél
-
WilliamGhost
tag
egy ilyen nekem kell!
mekkora jó már: ezt rádobom az alaplapra, ezen megy az oprendszer, a többi vinyó meg hadd kerregjen a nagy tárhellyel...
nagyon király...
Új hozzászólás Aktív témák
- Wd blue 750gb 2.5 hdd
- WD BLACK SN850X NVMe 2TB - Új
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest