- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
Ne nekem magyarazd en ertem.
Amugy meg roppant idegesito hogy hulyenek nezel es udvariasan titulalsz hulyenek. (Van agyad hozza es belefer a buksidba szovegek szoval ezt akar hanyagolhatnad is)
En nem az vagyok aki ellenzi ezeket az autokat es bizonygatja hogy az ember jobb vezeto.
A problemat probaljuk feszegetni hogy hogyan magyarazzak majd meg ha szoftverhibabol baleset tortenik. A repulos peldak jok kar hogy autobol tobb van illetve egy repulos huzavona evekig is eltart oriasi karteritesekkel. Ezt erdekes lesz majd atultetni az autos gyakorlatba. -
Snoop-y
veterán
Hjam en pont emiatt nem hasznalom majd(remelem nem is erem meg hogy ellepjek az utat).
Az is elofordulhat hogy gyakorlatilag utaskent is osztott felelosseged lesz leven te uzemelteted a jarmuvet. Kizart dolognak tartom hogy a gyartok magukra vallalnanak ekkora felelosseget.Egy ilyen rendszer egyebkent egeszen addig a pontig ugyesebb es gyorsabb mint egy ember amig nem talalkozik valamilyen eddig nem latott esemennyel/Vagy eppen nem zavarja meg valami. (lasd Tesla reklamtablanak nezte a kamiont es meg meg is probalt alatta elmenni)
Mindig lesz olyan amire nem lesz felkeszitve azon akit majd megol nem fog segiteni hogy hanymillio kilometert megtettek a tobbi autoval baleset nelkul. Ott az fog szamitani hogy akkor es ott kilapitotta az embert egy rossz dontes miatt. (es erre nagy osszegben mernek fogadni hogy igy lesz lassan de biztosan kozeledunk az elso tragediahoz
)
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL 3050 USDT Micro - Mini PC - Core i5 7500T- 16GB DDR4 - 256GB SSD - több db - ÁFA-s számla is
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lenovo Ideapad Slim3 15AMN8
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- Részletfizetés. Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest