- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

BrianDK tag Nem írok le olyat, amiről nincs tapasztalatom. Én azt tapasztaltam, amit leírtam, a 8000 mAh-s teleppel szerelt power banket valóban igen lassan tölti nálam is pusztán csak a nap energiája, valóban jobbra számítottam. De még mindig azt mondom, hogy olyan helyen, ahol nincs hálózati erőforrás, még mindig jó lehet egy mobiltelefont feltölteni. 
- 

BrianDK tag Köszönöm az elismeréseket. Elnézéseteket kérem, az utóbbi pár napom épp csak arra volt elég, hogy lássam megjelent a cikk... Ebayről rendeltem, de reklám lett volna, ha kiírom... 8000-es. Ezt rendeltem én. Azóta persze találtam - és rendeltem ismerősömnek 20000-es kivitelben. Nyilván nappali fényről lassabban tölt fel, mint hálózati áramforrásról. Ahogy a power banken is szerepel, napenergiával kb. 200 mA töltést vesz fel, míg hálózatról táplálva 1A töltést. Hálózatról teljes töltés így is meg volt kb. 6 óra alatt. Nappali fényen hagytam kint vasárnap, miután szombat éjjel feltöltöttem róla mindkét telefonomat. Egész nap érte a nappali fény egy üveg mögött (kocsiban a kalaptartón figyelt). Nap végére kb. 1/5 töltést nyert, de igencsak borongós idő volt, napfény nem érte, csak tisztán nappali fény. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest