Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warck
tag
válasz
RetepNyaraB #101 üzenetére
Én 2001-ben vettem egy MDS-JE 640 asztali felveőt és a mai napig hibátlanul müködik. Ha jól emlékszem 90 ezer FT volt, szóval nem volt egy olcsó darab. Sajnos sokáig drága volt, és a lemezeket is drágán adták, de aztán kezdett jó ára lenni. Én azt mondom,hogyha Sony ésszerűbben ált volna hozzá, akkor igazán befútó lett volna, beszéltem pár emberkével akik azt mondták,hogy bonyolúlt volt és azért nem szerette. Szerinetm könnyen kezelhető , de embere válogatja. Sajnálatos,hogy az MD is múzeumba kerül, de hát a fejlődés nem meg állítható folyamat, a PS3-on van lehetőség ATRAC 3 ban rippelni a cd-ket. Sajnos későn kezdte a Sony nyíltabbá tenni az ATRAC 3-mat. Szerintem jobb volt mint az Mp3. Valahol azt olvastam,hogy 64kb-es sebbeségű ATRAC 3 hangminősége meg egyezett a 128KB/s. De ha rosszul emlékszem akkor elnézést, kérek. Szóval mindig Sony fan voltam és leszek is, de boszant,hogy makacs egy cég, sokáig ül valamin és későn vesszi át, bár mostanába kezd fel ébrendi. A Samsung azért tudott rá verni, mert hamar felismerte,hogy a Dvd és BluRay lejátszó Mp3 és divix nélkül eladhatatlan. A tv-vel is ez van, a Sony későn kezdte ezeket be tenni a készülékeibe,de ezt már más is le írta. Szóval hajrá Sony !!
Új hozzászólás Aktív témák
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest