Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
válasz
üzenetére
"gksu nautilus"
Basszus, azért aki user erre nem jön ár magától...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"Ja, én meg azt nem tudom, window$ban meg tudod-e azt csinálni, hogy korlátozott júzer fiókban az asztalon csak admin joggal indítható progi ikonja van? én nem jobbklikk>runas, júzer kiválaszt a legördülőből, és jelszó, mert az hosszú."
Pedig kb. csak ugyanannyira kínai mint Linux alatt:
%windir%\System32\runas.exe /user:ADMIN_NEVE "AMIT-FUTTATNI-AKARSZ"
Erre nem jössz rá vazze???
OK, a felpattanó terminál ablak kicsit fapados, de ennél talán van szebb is Vista és társai alatt... majd megmondja akinek pingvin helyett zászló az avatárja... vagy űrhajós.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 PRO 256GB kék titán gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 94%! Fulldoboz!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)