Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
#32839680 #145 üzenetére
ez nem igy mukodik - nyugaton megveszik az aktualis jobbat, aztan par ev mulva a kovetkezo jobbat. piaci igenyek vannak, aminek meg kell felelni, vagy ha a ceg megteheti, alakitani azokat (mint az apple), de az amd ehhez kishal.
pl most epitettem htpct, amdvel akartam - de a jobb fanless hazak thin itx lapokhoz keszulnek, altalaban 35 wattos processzorhoz. amdbol 45 wattos normal itx kaphato a korabbi generaciobol. az alacsony fogyasztasu nuc szintu cuccaik meg annyira ki vannak herelve, hogy a szidott intel is kenterbe veri minden szempontbol. ot eve is amd alapokra epitettem, de kb ket ev volt mire normalis driverek megjelentek a dxvahoz es futott rendesen xbmcvel. hosszasan lehetne sorolni, hogy az amd miert a jovo igerete mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 17 - alap
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Ergo gamer szék
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest