- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
válasz
fordfairlane #103 üzenetére
De az MS-nek elég jó kutatórészlege van, plusz ott a szórakoztatóipar is. (xbox és az ahhoz tartozó szoftveres szolgáltatások) Office is ugyan a kisebb részlegeken helyettesíthető, de a kiterjedtebb kapcsolatokkal operáló vállalatoknál még sokáig pótolhatatlan lesz, annyira beette magát. Kompatibilitás szempontjából kínkeserves megszabadulni tőle. Mondjuk nekem nincs is vele gondom, ha nem egy őskövület gépen fut.
mrhitoshi
Szerintem az egyébként is sok hazánkra jellemző kiadás mellett nem sokan értenének veled egyet ebben. Ha ezen múlna a lapcsalád sorsa, biztos én is beszállnék, de azért sok olyan ember olvassa a portált akik nem lógnak itt ennyit, mint mi és vannak fontosabb dolgok az életükben amikre muszáj költeniük, szóval prioritásban nem lenne épp előnyös helyzetben a PH lapcsalád.
Engem addig nem zavarnak a reklámok amíg nem ugrálnak a képembe. Azért itt ettől szerintem nem kell félni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- ZIDOO médialejátszók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged