Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Nem erre gondoltam.
A Samsung laptopon van egy 20GB-os recovery partíció. Vélhetően azon van vmi gyári win8.1. Tehát ha beszarik onnan vissza lehet állítani.
Feltételezem, mert nem néztem, nem érdekelt annyira.A kérdés, hogy ha win10 lesz a gépen akkor hogyan lehetne ezt a partíciót lecserélni (bár szó szerinti csere: tehát win10 recovery lehet, hogy nem kéne, megoldom magam általában a folyamatos rendszer backupot). Vagy felszabadítani legalább.
A felszabadítás persze már kapcsolódik ahhoz amit írtál: Ha legyalulom akkor az eredeti "fizikai" win-em eltűnik, tehát valahogy az aktivációnak/kulcsnak kell megmaradnia csak (az install részt meg onnantól nekem kell biztosítani nyilván).
Ezzel se foglalkoztam soha tehát végül is ez is kérdés. Egyébként meg a jelenleg is rajta futó win8.1-es rendszeren csak offline user van. Online MS fiók jelenleg sincs. Lehet, hogy kéne? Vagy hw/bios alapján megy/mehet a "kulcsolás" most és később is?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Insider Preview kiadást telepítő felhasználók is frissíthetnek végleges Windows 10-re.
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest