Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
WayneGace
őstag
Én olvasom, hogy Abu többször leírta ezt, el is hiszem. De felhasználói szemmel engem nem nagyon izgat, hogy némely effekt nem lesz olyan szép pc-én, mint konzolon. Az már zavaróbb lehet, ha az AI butább, mint konzolon. De elsőnek adják ki azokat a csodajátékokat. Viszont az se nagyon vágna földhöz, ha tényleg olyan jók lennének, ugyanis a játék, ami leginkább érdekel, az pc only. Szóval annyira nem oszt nem szoroz. Inkább az érdekel engem, hogy ez kihat-e esetleg nvidia kártyák árai. 780-ból, úgy tűnik nem nagyon érdekli őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Formula-1 humoros
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- PowerColor RADEON RX 7900 XTX HellHound Spectral OC 24GB - Garancia
- ZOTAC RTX 4080 16GB GDDR6X AMP EXTREME AIRO Eladó!
- MSI RTX 4080 SUPER 16G Ventus 3X OC eladó (2 év gari)
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24GB OC Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest