Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaco
csendes tag
Sziasztok!
Mi a különbség az SJ5000x Wifi és az Elite között? Nekem még a régi van, de első ránézésre minden paraméterében ugyanaz.
https://productz.com/en/sjcam-sj5000x-vs-sjcam-sj5000x-elite/v/x0P0o-wNynx?variants=wNynx%2C
Ezek szerint a régi még többet is tud... -
Fagyi
aktív tag
Sziasztok!
Bocs, hogy ide trollkodom, de nem igazán van rendes fórum.
Kinéztem egy Miijia mini-t, ehhez hasonló tudású kamerát keresek, tudtok ajánlani?Köszönöm
fagyi
-
Peti004
csendes tag
Sziasztok,
vásároltam egy Sjcam SJ5000X Elite kamerát, minden rendben van vele és szeretem is, viszont olyan kérdésem lenne, hogy netán valaki nem használja 64GB-os kártyával? Netán ha igen, akkor megírná, hogy mi a pontos típusa?Előre is köszönöm.
-
gergo7311
csendes tag
Szerintem, sima youtube-ozásra, víz alatti felvételekhez, egyszerűbb túrázós kamerának, egy sjcam sj4000 wifi nélkül, 1.7 firmware-el BŐVEN megfelel. Most (17.11.26.) 21.000 Ft körül van az eredeti sj4000 ára. Én is ilyet használok kb. 1 éve. Bevált. Én még 24.000 Ft-ért vettem anno.
-
törölt tag
-
fórum tag xy
csendes tag
Mire akarnád használni???
Filmes 50mm ,már portré táv...lófütyit se fogsz vele felvenni mondjuk egy zárt helyiségben,szobában..akkor nem az akció kamerák közt kéne keresgélni..ezek nem erre lettek kitalálva..
A mobiloknak filmesen 28mm körül van a gyújtó távja,ami még minimálisan torzít,de még ez is nagylátónak mondható érték! -
fórum tag xy
csendes tag
Kicsit már lecsengett a téma így ,pár friss észrevétel újabb (1.4.8) FW-el.
Maga a kamera árához képest elég korrekt,sok kiegészítő jár hozzá,a beállítási lehetőségek is több lehetőséget nyújtanak mint a nagy átlag.
Folyamatosan érkezik rá frissítés(kisebb-nagyobb sikerrel),melyek nem elvezsnek (lsd Gopro) inkább bővül a funkciók listája..és hibákat is javítanak(akad mit).
Magáról a gépről röviden.
Aki nagyjából helyén kezeli eme kamerákat,az tudhatja ,hogy minőség terén nem a csúcsot képviselik,főleg kevés fényben. Kis szenzor, olcsó alkatrészek,nyilván vhol egy jobb mobil átlagát hozzák!
Tudásilag nem lehet panasz,hisz rengeteg funkció és beállításra ad lehetőséget,nyilván ezen a szinten!
Ezen a téren max az újabb csúcs Gopro-k amik jobbak,de ezzel se kell szégyenkezni.
Ami már az elején látszott,és tesztek is bizonyították,hogy sajnos a látószög bizony nincs 170', ez talán ami személy szerint engem zavart,zavar.
Rengeteg teszt ,és összehasonlítós videó után választottam az 5000x E-t,mert kép minőségben,tudásban nagyjából ez fedte le a számomra elképzelt opciók nagyját,és árban még nincs elszálva mint a Sony vagy a Gopro. Nyilván ha van rá keret akkor mindenképp érdemes ezekből egy felsőbb kategóriás modellt választani.
Az újabb FW-el ,már lehet állítani a kontrasztot ,és az élességet,mely alap járaton nagyon túl van tolva rajta,így érdemes ezeket az alacsony értékre tenni..nem lesz olyan mű képe..és több részlet lesz látható,főleg napos,ellenfényes időben.
Az lcd kijelző nagy segítség így nem kell mindig mobillal vacakolni, ha vmit állítani,visszanézni szeretne az ember,és bár a minősége nagyon alap,de a lényegre pont elég.
Ami még érdekes,hogy mintha nem tudná fixen tartani az adott FPS-t..néha szagatottabb lesz a kép ,egy kevésbé stabil tartásnál,mozgásnál.. ez fura..
Fotós rész okés,nagyjából hozza az elvártat,bár pár extra beállítási lehetőség elférne még ide is.
Mint írtam minőségben hozzák a jobb mobilos szintet,esti körülmények közt helyenként jobbat is mint a bő középkategóriás Sony telefonom.
A hosszúexpos opció,rekesz állítási lehetőség hijján, nagyon kevés fénynél működik jól,mert amúgy a csúcs fények pikk-pakk kiégnek, de egy jól megválasztott záridővel,szép tiszta nyári estéken meglepően jól teljesít!!!
Vki említette a kiégett pixeleket,amik nekem is egyből feltüntek,nekem az engmode-os opció bevállt egyelőre,ezt ajánlatos akár többször is megcsinálni ha nem javítja egyből!
Ez vmi gyári fícsőr lehet.
Egyelőre még csak pár napja vásároltam,így nagyon még nem mélyültem bele, az alap funkciókat tezstelgettem,és ezek alapján nagyjából ár-érték arányban nem rossz a masina.
Én még a Hero Session-ön vaciláltam ami méretben kisebb, anyag minőségben,rendszer stabilításbvan biztos jobb,de nagyon minimális funkcióval,extrával van felvértezve,drágább is.. minimális kiegészítővel,és a felvétel minősége se jobb..este meg főleg nem.
Hirtelen ennyi,ha vmi kérdés észrevétel van nyugodtan írjatok,megpróbálok segíteni,vagy véleményezni(szigorúan szubjektív módon persze) -
BeryBp
csendes tag
válasz
Boborján9 #58 üzenetére
Köszi az infókat és az összehasonlító videót! Ez valamennyire biztató.
Tutira SJ5000X Elite amit vettem és az ellenőrző kód is stimmelt a gyártó oldalán. Bár, ha eredeti ellenőrzőkódokat meg tud szerezni egy csaló gyártó, vagy megszerzi a kódképzés algoritmusát, akkor ez is hamisítható, de remélem, hogy nem ez van
Majd megnézem a firmware verziót és napsütésben is készítek kinti videókat, hátha. Nem nagyon foglalkoztam vele az elmúlt 2 hónapban, a szekrényben pihen
-
Till@
aktív tag
Igaz nekem M20 van, de az sem jobb (gondolom). Ezek a kamerák felejtősek zárt térben kevés fénynél, szürkületben, éjszaka.Kint a szabadban jó fényviszonyok között nagyon jó videókat, képeket lehet vele csinálni, ég és föld.Minél több fény, lehetőleg nap , annál jobb a kép , majd meglátod és "ámulsz" hogy milyen jó.
-
Boborján9
csendes tag
Szia! Hányas firmware van a kamerán? Az itteni tesztvideók még a legelsőkkel készültek. Azóta nagyon sokat javult a kép. Most az 1.4.8 a legfrissebb, de kb 1.3 felett már jónak kellene lennie. Ha ez nem így van, akkor biztosan eredeti a kamera? Vagy esetleg SJ5000+ jelű és nem az SJ5000x (ez az elit).
Ezt a szintet hoznia kellene:
[link] -
BeryBp
csendes tag
Most vettem $105-ért (gearbest, EU stock), de sajnálom, hogy nem olvastam el előbb ezt a tesztet. Nem is az elolvasás, hanem a tesztvideók miatt. Szerintem ez a minőség egyszerűen gagyi.
Fotózásra teljesen alkalmatlan. A 3 éves Nokia Lumia 925 telefonom agyonveri fotós képminőségben, pedig abban a telefonban semmi extra érzékelő vagy optika nincs és háááááárom éves!
A videók minősége valamivel jobb, mint a Lumia 925-é, de nem azért vettem egy külön eszközt, hogy valamivel legyen jobb, hanem hogy élvezetes felvételt készítsen, amit jó megnézni
Még próbálgatom majd, mert csak 5-6 teszt videó készült vele, de eddig nagy csalódás. Lakásban, lámpafénynél használhatatlan (bár ez nem szempont, ez nem is érdekelne), mint ahogy kint is, szürkületi vagy esti fénynél. De a decemberi napsütésben is elég alacsony minőséget produkált. Autóba elmegy nappal, de este még ott sem használható igazán. Arra viszont drága volt.
Egyedül a 120 fps értékelhető HD-ban, mint "extra", de hát az meg olyan elmosott képet ad, hogy elsírom magam. De ez látszik a kutyás teszt videón is a cikkben.
Kezdem érteni, miért kerül négyszer ennyibe a GoPro Hero 5.
-
Den Hadnagy
senior tag
Jó kis teszt, a hozzászólások alapján be is rendeltem egy Fireflyt, EU warehouse-ból meg is állt 27 ezerben, DHL szállítással. Motorozáshoz pont jó lesz mellpánttal sztem.
-
TomiJordi
tag
Sziasztok nekem is van egy sjcam sj4000 bicikliz;sre használom pontosaban (mountain bike)általában sisakra szerelem csak egy két dolog nem tetszikbene:a szonek nem anyira élethűek mint valóságba,amásik probléma a rázkódás nagyon de nagyon tud rázkódni nem lehet a videóból kiveni,hogy miíyen hegyről jövok le és ez zavar elégé.Edig egy gopro hero 4 sesion néztem ki (200€) töbet nem nagyon akarok érte ezt a gopro már lehet 170€ is.Tegnap rátaláltam sjcam sj5000x elite és megtetszet elége főleg a gyro stabilizer már rengeteg videót néztem róla és edig bejön.
Szerintetek milyen kamera?(sportoláshoz használnám:biciklizés,túrázás,)oszy:én néztem egy összehasonlító videót 5000x elit vs firefly 6s vs gopro 4 és a firefly nem tetszet anyira a gyro stabilizer nem úgy működöt,ha megtalálom belinkelem
Elnézést a helytelen írásért.
-
oszy
veterán
Sziasztok!
Eladtam az SJ4000-et és most sszeretnék vásárolni egy másikat
Melyik a jobb szerintetek?
5000X Elite vagy Firefly 6S? Ez utóbbi az ára miatt tetszik jobban. Szeretnék jobb FULL HD képet, mint amit az SJ4000 tud és a wifi sem egy rossz extra.
Ja és van egy itthoni termék is: G-EYE 500 FULL HD WIFI (39.990.- Decathlon)
-
vlevi
nagyúr
"viszont amig ezek ilyen rondán torzítanak, addig én biztos nem akarok akciókamerát venni."
Szívemből szóltál.
Én is csak addig gondolkodok akciókamerán, amíg a kiszemelt, általában jóárastott szerkezetnek meg nem látom a képét.
Hiába van 70-110°-os látószögű beállítása, mivel, ahogy valaki írta, az csak digit zoom, a valóságban sajnos nem lesz tőle olyan jó a dolog.
Van olyan kamera, ami mondjuk az alapobjektív (vagyis a filmes 50mm) körüli 45-50°körüli látószöget ad. -
Ronald
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Sjcam Sj 5000X Elite kamerát az SJCAM Mo.-tól.A kérdésem az lenne,hogy a menűben a modell verzíónál SJ 5000X-et látok.Nincs ott az Elite.Normális ez?A doboz felírata ok.A doboz oldalán a vonalkódon szintén csak a Sj5000X-Black szerepel.A menűben a paraméterek az Elitre.jellemzőek.
Köszönöm előre is a válaszokat. -
Nem vagyok járatos a kínai akciókamerák körében, kérdés: létezik-e már olyan, darabonként 200$ alatti, kamera, ami hozza a lassan 2éves hero4black képminőségét kompromisszumok nélkül? (4k30fps @60+Mbps)
Egy 360hero-szerű VR kamerát szeretnék összerakni, csakhát goprokkal ez elképesztően drága mulatság lenne.
1db hero4black-em van, az ő képminőségénél semmiképp se akarom lejjeb adni, vele azonos/nála jobb építőelemekből szeretnék építkezni.
-
matth78
csendes tag
Üdv!
Beruháztam egy ilyenbe, de van némi problémám vele, nem tudom, másnál is előjön-e:
Szóval ugye voltak rajta hotpixelek (fehér pontok a felvételen), megcsinálom rajta az engmode-os módszert, el is tűnnek, de egy új felvétel indítása után kb.: 5-8. percben elkezdenek újra megjelenni. 1 óra után legalább 10-15 van a filmen. Ez másnál is így van? -
Till@
aktív tag
5000x Elit jó lehet 116$-t ?
Gyereknek kellene valami jó kis kamera.
Giroszkóp jól teszi e a dolgát ?
Lehet láma kérdés de. a lassítás van e olyan vagy jobb mint az Apple Ipad 2 Air-nél (azt láttam élőben) ?
Videó és fénykép minőség milyen ?Esetleg : Elephone Explorer Pro 93$ ?
Mind a kettőhöz van minden. -
-
Tényleg nem elhanyagolható, hogy a képek melyik firmware alatt készültek. A menü alapján sajnos nem tudom megmondani, hogy ez melyik, de azt bizton állítom, hogy a legújabb rendszerrel ennél sokkal jobb képek készülnek. A rossz fényviszonyok mellett (fotózáshoz) már állítható a záridő (nem tudom már mi a maximum, de 1 percet biztosan lehet beállítani).
Megnéztem a Firefly tesztvideót és azt mondom, hogy ilyen fényviszonyok között az SJ jobb felvételt csinál. A legutolsó szoftverrel drónoztam kb. 2 hete, teszek majd fel sample-t.
-
Peter13
senior tag
válasz
Napfénysüti #39 üzenetére
Tegnap én is ráizgultam erre a tűzbogárra, és ezt a tesztet hozta fel a google az elsők között, szerintem eléggé korrekten összefoglalja hogy mire lehet számítani
http://pevly.com/firefly-6s-review/
Az egyetlen számomra hiányzó dolog pont az "antihordósítás" hatásának bemutatása volt (csak annyit írtak hogy van és működik), de arra meg úgy tűnik úgyis van utólagos korrekciós lehetőség, szóval lehet hogy emiatt nem fogok aggódni
A kolléga által is linkelt gearbest akcióban szerintem jó vétel, lehet hogy hétvégén én is ráugrok (előtte azért még olvasgatok - nekem még új ez az egész téma)
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
Napfénysüti #37 üzenetére
Az árához képest tényleg jó a képminőség, de magyarul nem igazán lehet információkat találni róla, csak az RC fórumon van egy topik, de ott sincs információ frissítésekről stb...
Eken H9 49$ / Eu 56
SJ4000+Wifi 100$
Xiaomi Yi 70$ / 100$
Mobius 70$ - Jó kép, és nincsenek hang és fókusz problémák mint az YI-nél.
Firefly 6S 87$
GitUp Git2 110$
Sj 5000 Elite 120/150$Szerintem ár/érték arányban a Firefly 6s és a GitUp Git2 a legnyerőbb, a Gitup-nak láttam pár nagyon szép felvételét + ott a külső mikrofon csatlakoztatási lehetőség, nagyobb látószög, jó stabilizátor.
-
asdf2
tag
Egyébként a kepminősdégből egy picit hajlandó vagy engedni, akkor nem lesz hordós a kép, ugyanis a legfdrissebb szoftverben van rá trükk!
Itt egy videó róla. Nemis rossz szerintem!
-
Nem igazán értem mi a bajotok a kamerával. Vállalható a minősége és főleg: megfizethető. Volt vagy 36k. Irreálisan sok a gopro. Ennyit kamerára. Hát sztem nem sokan vagyunk akik kifizetik.
-
troviko
senior tag
válasz
Runner_fxr #26 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=XeIuvSb5Tno
A fenti videót tessék megnézni. Igazából fej-fej mellett a két kamera. Picit más az általuk alkotott kép, de ha nem tudod, hogy melyik melyik, nem mondod meg. Szóval, ha nem is jobb a Yi, minimum egál.
Igaz a Gopro-ban több a funkció, és a szoftveres támogatottság is jobb. Plusz LCD.
Én a 20k-t úgy értettem, hogy megrendeled EU-ból. Pl Ausztriából 75 USD, és ingyen kihozzák. De magyarországi vétel esetén is 28. +6 rugó egy tok (kintről szintén olcsóbb). 35 rugónál tartunk. A Silver mennyi volt annó? 100-110K? (Mondjuk a fenti módszerrel az is kijön 90K-ból)
Harmad áron ugyanaz a képminőség, azért nem rossz vétel.De kinek a pap, kinek a papné, aki a Gopro-ra esküszik, szíve joga, főleg ha a ki is használja. Ha billiomos lennék én is azt vennék. Csak ár/érték arányban nagyon gyenge vétel, de pl az iPhone is az, mégis veszik, mint a cukrot.
-
Hurkafej
aktív tag
Viszont nem ingyen hozzák az EU raktárból, és még csak egy vízálló tokod van, amihez kell még kell valami, ha csak nem kézi kamera lesz.
Wifi van manapság szinte mindbe, csak az akciókamera épp olyan helyekre (is) lett kitalálva, ahová nem vinnéd a mobilt. Na és a sok utánajárás a fókusz problémának.Most 101$+posta EU raktárból a Firefly 6S, de ami még a kategóriában van az a Gitup Git2, ami szimpatikusabb vétel lehet, tesztekben eléggé jól mutat és jól fejlesztgetik, valamint legalább nem tolják az ember arcába az intepolált 4k felbontást.
-
direwolf
őstag
A vacak az azért erős költői túlzás. Hozza azt amit elvár az ember. 50 ezerér például nem kapsz 2x olyan jó képet. Sőt, erősen kell nézni az SJ5000 felvételét, hogy meglásd a különbséget, ha egyáltalán van... Fireflyt még nem láttam, de a cmos/chipset ugyan az mint az SJ5000-é. Az egyetlen dolog ami hiányzik a Yi-ből, az az optikai képstabilizáló.
-
direwolf
őstag
válasz
Runner_fxr #26 üzenetére
-
-
Gaben1987
tag
Pont tegnap vettem meg egyet feketében. 2 napig olvastam utána, mielőtt döntöttem. Főleg országúti biciklizéshez kell, amihez jól jön a giroszkóp. A WIFI is jó dolog. Eddig egy SJ4000 volt, amin perceket vett igénybe a helyes képbeállítás (sisak fel, felvétel, sisak le, visszanéz, állítás, megint fel stb), ezzel meg 10 mp és megvan a jó szög. Végre 1080p 60fps
Ha valakit érdekel, akkor [link] megnézheti, hogy mire is használtam az SJ4000-et, valamint mire fogom az SJ5000x-et. -
Hurkafej
aktív tag
Azért az yi-hez nincs sok köze. Lehet szép képet ad az yi is, de jelenleg 29.000Ft, ehhez jönnek még kiegészítők, nincs lcd, rossz hang, nincs lcd, és ha nem szelfizni akar vele az ember, akkor szét kell szedni a fókusz probléma miatt. Normálisan lekonvertált videókban pedig látható, hogy az Sj5000 képe jobb.
-
troviko
senior tag
válasz
Runner_fxr #20 üzenetére
A 4-nél nem jobb, de a 3-at megveri, már pedig én arra mondtam.
-
-
troviko
senior tag
válasz
Runner_fxr #17 üzenetére
Most egy 20K-s Yi hozza a Gopro 3 Silver képminőségét, sőt rá is ver.
Ez az SJCAM viszont tényleg siralmas.
Főleg ennyiért. -
Hát nem tudom, most is ugyan az a véleményem mint kb 1,5 éve, amikor a Gopro 3 silvert vettem. Nekem ez a képminőség elég gyengének tűnik, még az 50k-s árhoz mérten is. Ha olcsó akciókamera kéne, akkor a mobius megvan 20k-ból. Olyanom volt, és bőven szebb képe volt mint az SJ-nek, ha lett volna hozzá mellpánt, le sem cserélem. Aztán jött a csere, és nagyon nem bántam meg, hogy egy Gopro mellett döntöttem.
-
troviko
senior tag
Hát azért a 4k az költői túlzás ennél a kameránál, de legalább már majdnem hozza. Ennél durvább, mikor a 4K 15 FPS-re ráírják, hogy 4K-s kamera. Jó vicc.
Amúgy összehasonlítottam youtube-on ennek a kamerának a képé, és a 20-30K-s Xiaomi Yi képét, és utóbbi sokkal jobb. Igaz, ott nincs LCD, ami komoly hátrány, meg a 20-30K-s induló árban nincs semmi tartozék, még vízálló tok sem. De akinek a képminőség a fontos, egy YI-vel jobban jár, és még olcsóbb is (még vízálló tokkal is).
-
DoxaM
aktív tag
4k-nál nem működik a gyro vagy mi? full hd-ban láttam, hogy működik, bár annyira mint egy 2tengelyű max, nem egy nagy durr, bár azért sokkal jobb, mint gyro nélkül így is. viszont 4k-ban gáz, ha nem műxik
ez a 60fps miért akkora truváj? mindig a régi szoc,vhs kamerási home videókat juttatja az eszembe,kivagyok tőle...
D
-
Csak én nem találtam (igaz csak átfutottam), hogy milyen F/W verzióval készült? Inkább úgy kérdezem 1.3 alattival vagy felettivel? Mert csöppet más csak a kamera tőle, buknak az üzemidők, a gyro működése így hirtelen kettő dolog.
-
Biluxzsolt
aktív tag
Jó írás,köszönjük!
-
kpal
nagyúr
Ettől olcsóbban már nehéz jót találni.
-
Megane2000
aktív tag
Nekem is van egy ilyenem
ennyi pénzért jó!
-
Peter13
senior tag
Köszi szépen neked is az útmutatást, kezd összeállni a kép
(ezek szerint akkor a kisebb látószögű, de nagyfelbontású kamera lenne nekem megfelelő: ha nem is fér bele annyi, de legalább többé-kevésbé hasonlít a valóságra. Este körül is nézek mit lehet találni a témában...)
-
kovisoft
őstag
Te azt szeretnéd, hogy ami a valóságban párhuzamos, az a felvételen is párhuzamos legyen. Ezt bizonyos látószögig el is lehet érni, ehhez a kép széleit kell a megfelelő mértékben nagyítani. Gondolj például egy párhuzamos sínpárra. A sínek ugye a végtelenben látszólagosan összeérnek, de ha ezek a "végtelen távoli pontok" még kellően messze esnek a látómeződ szélétől (azaz kellően kicsi a látószöged), akkor ki lehet egyenlíteni ezt az összetartást. 180 fokos látómező esetén viszont már mindkét irányban a képre kerül az a pont is, ahol látszólagosan összeérnek a sínek. Itt már nem tudod kiegyenlíteni az összetartást, mert végtelenszeresére kellene nagyítani a kép széleit. Nem sokkal jobb a helyzet a 180 foknál valamivel kisebb látószögek esetében sem (mint pl. az SJCAM 170 fokos maximális látószöge), hiszen itt is már olyan mértékben kellene belenagyítani a kép széleibe, ami teljesen tönkretenné a széleken a felbontást.
-
direwolf
őstag
Még mindig inkább egy Xiaomi Yi ~20ezerér
-
közkeltű nevén digitális zoom
(#4) Peter13
Mert ezek mind halszemopikákat használnak a nagy látószög érdekében. Ha zavar, megfelelő szoftverrel korrigálható, mert szabványos cirkuláris halszem. Youtubeon találsz egy csomó tutorialt. A tömörítési hibák jó részét a youtube okozza. -
Peter13
senior tag
Nem csak ehhez a kamerához, de ehhez is: miért van ezeknek ennyire botrányosan hordós képe? (a fotókón látszik jobban, de a videókon is erősen észrevehető).
Azért sem értem, mert egy filléres telefonnak (pl a mostani THL12-mnek, ami ennek a felébe került) is sokkal torzításmentesebb képe van, mind mozgó, mind állókép esetén, egy ma már ősrégi Fuji kompaktnak (ami nem sokkal nagyobb mint ez) meg főleg. Biztos van valami oka csak én nem tudom...
(viszont amig ezek ilyen rondán torzítanak, addig én biztos nem akarok akciókamerát venni...múltkor néztem gopro-s videot youtube-n, lassú motoros gurulás témában, egy idő után baromi idegesítő volt, amire a millió tömörítési hiba és a kiégés csak rápakolt, hiába 1080p...és a gopro az "etalon", akkor milyen lehet a többi?!
)
-
pmheros
őstag
Lehet amatőr kérdés:
"Optika 170°, 130°, 110°, 70° fixfókusz" ezt ugye úgy kell elképzelni, hogy beszerzésnél a kívánt pl 70°-os optikával kell rendelni ? -
citkar
addikt
Idén az év elején vásároltam egy ilyet. Mondjuk akkor 40 ezerből meglett.
Szerintem ennyi pénzért teljesen jó, nyilván van jobb, de szerintem megéri az árát.Kis negatívum (hogy a kameráé vagy a szervizé, azon lehet vitatkozni), hogy az oldalsó három gomb (WiFi és a le/fel gomb) besüppedt. Kb megvételkor használtam ezeket a gombokat, amikor beállítottam milyen minőségben rögzítsen, kipróbáltam a WiFi-t s ennyi, teljes mértékben rendeltetésszerűen nyomkodtam, akkor nem is volt gond, de a múltkor ránéztem és furán álltak ezek a gombok. Egy karc sincs a kamerán vagy a dobozán, nem érte semmiféle érdemi behatás.
A szerviz ellenben nem javítja garanciálisan, mert szerintük egy erőbehatás okozta, amiben igazuk van, de a rendeltetésszerű erőbehatás esetén elvártam volna a javítását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A kis kamera sokat ígér: 4K felbontás, színes kijelző, Wi-Fi – mindezt kedvezőnek mondható áron.
- Villanyszerelés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- One mobilszolgáltatások
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Vicces képek
- Windows 11
- Házimozi haladó szinten
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- gerner1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest