- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Miből gondolod hogy ezt feltételezem?
Ebben a témában én még egyszer sem nyilatkoztam meg sehol egészen egyszerű oknál fogva, nem értek hozzá annyira hogy a specifikációit alapul véve előre látni véljek bármit is ezzel kapcsolatban, találgatásokba pedig nem szívesen bocsátkozom.
A cikkhez tartozó hozzászólások feszegették innen-onnan ennek kérdését vagy lehetőségét, én nem.
Pusztán némiképp megkérdőjelezhető módon () az ominózus hozzászólásod egy részét ragadtam ki/idéztem, mert rengetegszer olvasom és már falnak futok tőle, egyébiránt semmi személyes csak ezt a Maxwell addigra sehol nem lesz hülyeséget már kidobja az immunrendszerem.
Kis túlzással az NV konkrétan begyalulta a dVGA piacot a Maxwellekkel, "normál" esetben is necces lenne egy ilyen kijelentés hogy mire a DX12 komolyabban jelen lesz már sehol nem lesznek ezek a kártyák, de egy ilyen sikerrel/darabszámban értékesített architectúra esetében finoman fogalmazva is égbekiáltó ökörség.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO V2 8GB Garanciával!
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest