Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Miből gondolod hogy ezt feltételezem?
Ebben a témában én még egyszer sem nyilatkoztam meg sehol egészen egyszerű oknál fogva, nem értek hozzá annyira hogy a specifikációit alapul véve előre látni véljek bármit is ezzel kapcsolatban, találgatásokba pedig nem szívesen bocsátkozom.
A cikkhez tartozó hozzászólások feszegették innen-onnan ennek kérdését vagy lehetőségét, én nem.
Pusztán némiképp megkérdőjelezhető módon (
) az ominózus hozzászólásod egy részét ragadtam ki/idéztem, mert rengetegszer olvasom és már falnak futok tőle, egyébiránt semmi személyes csak ezt a Maxwell addigra sehol nem lesz hülyeséget már kidobja az immunrendszerem.
Kis túlzással az NV konkrétan begyalulta a dVGA piacot a Maxwellekkel, "normál" esetben is necces lenne egy ilyen kijelentés hogy mire a DX12 komolyabban jelen lesz már sehol nem lesznek ezek a kártyák, de egy ilyen sikerrel/darabszámban értékesített architectúra esetében finoman fogalmazva is égbekiáltó ökörség.
Új hozzászólás Aktív témák
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Steam topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) az ominózus hozzászólásod egy részét ragadtam ki/idéztem, mert rengetegszer olvasom és már falnak futok tőle, egyébiránt semmi személyes csak ezt a Maxwell addigra sehol nem lesz hülyeséget már kidobja az immunrendszerem.