- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Asztrofotózás
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revox66
tag
Látom megy az osztás, szerintem mindenki döntse el neki mi a jó, az biztos hogy a sztereo erősítő és a hangfal páros teljesen más hangminőséget produkál mint a címben említett számítógép hangszórók.
-
Revox66
tag
Szerintem minden rendszernek megvan a maga helye, ha azt nézitek fogyasztásilag ezek sokkal jobbak mint egy sztereó erősítős rendszer, nem kell félni hogy hó végén jön a 30e -s számla. Azért a Z524 nem lehet rossz, viszonyítási alaphoz ha azt nézzük nekem van egy techika 2.1 -em, sarokban a sub kb. fej magasságba a 2 magas, és ilyen otthoni hallgatásra bőven jó!
3e volt és fél éve megvan és naponta használom .. szóval a Logitech Z323 és Z523 is biztosabb jobban és szebben szól mint a technika
de a Logitech ára kicsit húzós. Amúgy nekem is van komolyabb rendszerem onkyo + hangfalak azért kicsit az más világ.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat négy új hangrendszerrel lepi meg a vásárlókat.
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest