Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
YellowFlash
aktív tag
A sima G502 életem egere. Már jó pár éve nyúzom. Ha elromlik, megint ilyen lesz. Imádom.
-
troviko
senior tag
A G500-asom "mikrokapcsoló hibás" lett, értsd elkezdett dupla klikkelni. Nem viccelek 5!!!!!!!!! ÖT nappal a gari lejárta után. Felhívtam a Logitech-et, hogy van-e valahol szervizük, mondták, hogy nincs, de mivel ennyire közel van a gari lejárta után a dolog, legarizzák nekem ingyen, jófejségből.
Nagy öröm, hű mondom, de rendesek, meg minden, erre kiderül, hogy a gariztatáshoz kell valami szám, ami nincs rajta ez egéren, nincs rajta a dobozon, nincs rajta a számlán, sem semmilyen egyéb papíron, egyetlen helyen volt rajta, az egér USB kábelének a PC-be dugós végén, egy kis cetlin, amit az ember nyilván első mozdulatával vág le, mer zavaró, ahogy a sok kábel között lifeg.
Szóval ennek hiányában nem tudták garizni az egeremet.DE!!!!!! A STORY még nem itt ér véget. Elvittem az egeret egy technikushoz, forrasztott bele új kapcsolót, nem OMRON-t, mert az éppen nem volt neki.
Ugyan úgy dupla klikkelt az egér. Visszavittem, rendelt OMRON-t, kicserélte, ugyan úgy dupla klikkelt az egér.Szóval 20 rugós egér kuka."Mikrokapcsoló hiba" a francokat, életbe lépett benne az ÖNGYILKOS CHIP!
Nyilván az új egeremen a G500s-en már le se vágtam azt a rohadék matricát a kábelről, feltekertem, és oda kötöztem kábelkötözővel. Ha esetleg gariztatni kéne.
Azóta meg átálltam vezeték nélkülire, G700s, ugye, és várom, hogy legyen utódja. -
troviko
senior tag
Ez nagyon ronda. Nem ezt kéne upgradelni. A G700s-embe kérnék egy HERO szenzort 1500 órás üzemidővel, de lightspeed csatival, és már futok is a boltba cserélni a G700s-t.
-
SunMount3r
nagyúr
Olvastam itt a WD-zésről. Nekem a G400s görgője mindig is elég hangos (kattogós) volt, ez mondjuk segítene rajta? Vagy inkább nem ajánlott?
-
wwhy
veterán
Egyre sz@rabb és gyatrább a nyelvhasználat a PH-n. Angolmajmolás, közvetlen átírás stb., még akkor is ha lehet azt magyarul mondani, írni.
Revizionálja - jószagú táltosparipa -
Sinesol
veterán
Biztos nem rossz egér lesz, én a jelenlegi verziót próbálgattam nemrég és hát így utólag kicsit megbántam, hogy pár hónapja a G403-at vettem. Összerakásban, anyagokban sokkal minőségibb, ráadásul valami tökéletes módon kézre állt első blikkre, a súly pont jó, az oldalsó gombok elhelyezése pedig ideális, ami nagy szó, mert legutóbb is vagy 20-25 egeret próbálgattam, míg találtam egy olyat aminek viszonylag jó helyen vannak a gombjai + még a gyártó is minőségi.
-
-
Kristof93
senior tag
Én új G700-at szeretnék.
-
válasz
Corvin0716 #29 üzenetére
2 évig biztos.
A jobbaknál már nem az a színvonal, mint 10-15 évvel ezelőtt. Ha rám hallgatsz, belehajintasz japán Omronokat a 3.0-ba, adsz neki egy parakábelt, friss talpakat, és használod kb. nyugdíjig.
-
válasz
Corvin0716 #29 üzenetére
nekem abban a görgő feküdt meg fél évesen, bár nem eza típus volt., FK2
Jelenlegi G203 8 ezerért überjó már több mint egy éve. A szenzor valami feomenális benne és az egér könnyű, jól csúszik( teflon talppal és Puretrak paddal), könnyű vízszintesen húzni akár 20 centin át is. -
Corvin0716
tag
Akkor a tied jól bírta, nekem másfél év kellett, hogy duplakattos legyen.
Engem már elvesztett a logitech azzal, hogy rendre 2 éven belül pusztulnak az egereik. Van még egy jó G400s-em, de fő egérnek átálltam egy Zowie EC2-A-ra. Kíváncsi vagyok ez meddig fogja bírni 20 k-ért.
-
Redneck
nagyúr
ÁÁÁ, az nagyon jó lenne, bár jobban örültem volna ha a Logitech csinálja meg. A G400-ban egyébként milyen mikrokapcsoló van? Bár lehet mindegy milyen, valaki azt mondta a japánok között is rengeteg a hibás, mák kérdése az egész. Ez valós dolog?
PR0JECTNR56:
Nekem 6 éves de nem mállik. Ellenben a vezeték valahol megtört és néha eldobja a jelet.Már van új kábelem, csak a talpak nem érkeztek még meg hozzá. Ha már megműtöm, talpat is cserélek.
-
-
tibaimp
nagyúr
A G500-as most van mikrokapcsoló cseréken, nem hogy a dobozra ráírt 50 millió (a papír mindent elbír), de kb. 5 millió kattintást sem bírt ki és elkezdte a duplakilkket, mind a két fő gomb, szóval egy FOS....
Persze a gar pont lement róla, szóval....Most az 1000 éves MS IntelliMouse Explorer 3.0 egeret vettem elő a szekrényből, no comment...
-
Nagyon egyszerű: nem kell millió klikkeket írkálni mindenféle táblázatokba, és akkor az ostoba júzernek sem kell attól hánynia, hogy véletlenül minőséget kap.
Itt leginkább arról van szó, hogy 3 centtel többe kerülne minden egér gyártáskor, és a kiárult készlet töredékének lenne mikrokapcsoló baja belátható időn belül.
D2FC-F-K : Relatív. Nekem annyira nem jön át - túl sok erő kell az aktiváláshoz. Strapabírásról meg legalább 5 év után kezdünk beszélni, az meg manapság nem dívik túlságosan.
-
-
Vanir
veterán
Eeeeeeeevileg lesz. Volt pár erre utaló jel legalábbis. De ha nem, az se gáz, mert a Nixeus már dolgozik rajta.
Synthwave: Azért sem a sima D2F-01F-et rakják bele, mert az 1M klikkre van méretezve (hiába bírja lazán az ötvenszeresét). A zostoba júzer meg meglátja a specifikációs táblát, aztán üvöltve okádik, ha csak 1M van odaírva. BST is ezért nem a japánokat rakta a Venatorba és az Astrumba. Az 50-es kínai D2FC-F-K kapcsolók bírják rendesen a strapát, nem sok rosszat hallottam róluk/tapasztaltam velük, és szerintem baromi jó a klikk-érzetük is.
-
-
L4mie
veterán
régóta használom én is az alap verziót teljes megelégedéssel
Ha esetleg elszáll, jöhet egy rgb.
-
Dictator^
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #12 üzenetére
Utoljára a Ms Intellimouse 1.1a-n cseréltem, halál volt, legalábbis azzal a forrasztóval ami nekem van.
Mellesleg magyar boltban hol található mikrokapcsoló a G502-höz?
Ebayen találtam a side gombokhoz, ott a 4dbos volt 4e ft körül. -
Mikorkapcsolók
Ha megnyomom, és még nem döglött be. -
Dictator^
veterán
A mikrókapcsolókkal remélem normális változás jön, mert közel 1,5 év után elkezdett duplát kattintani néha.
-
PR0JECTNR56
addikt
+1, a külső héj formája teljesen maradhatna (lehetőleg az idővel lemálló gumiborítás nélkül), a Logitech új belső héjával már 80-90 gramm közötti tömeg tök jó lenne, szenzornak a PWM3366-os modell, rugófeszített gombok, fokozatos görgő és nyilván jó lenne hozzá egy kis paracord kábel meg cserélhető mikrokapcsoló, de ez már tényleg álom.
-
SunMount3r
nagyúr
+1 A G400/s-re. Csak mondjuk a felső két gomb lehetne nagyobb és azok is Japcsi Omron-okkal. A G402 még talán-talán, de az meg "hogynézmárki"... Sőt, még talán a G403 is megtenné (bár ha jól tudom kisebb, mint a G400-as vonal), de azt a plusz egy gombot nem kellett volna lespórolni a tetejéről... Inkább abból jöhetne egy +1 gombos változat.
-
Feketelaszlo
senior tag
Ha a Logitech revizionál akkor ők egy revizionista cég?
-
3 éve van használatban nálam az eredeti sima kék lámpás -> imádom, és ha elromlik ezt veszek megint
Vagy hát azért majd kérdezősködök az egeres topikban, hogy van-e szinte mindenben (gombok száma/programozhatósága + végtelen görgő) ugyanilyen egér, csak kisebb súllyal. -
Tidus
addikt
Tiszta Transformeres, csak éjszaka életre ne keljen.
…"Omron (valószínűleg kínai)"... Ha nem vagyok bene biztos, nem állítom. -
Redneck
nagyúr
Inkább az MX500/510/518/G400/G400s vonalat kéne újra felpörgetni, nem az ilyen szörnyezeteket.
-
törölt tag
Az első generációs verziót pár hete adtam el, miután hazajött garanciából, egy Razer DeathAdder Elite váltotta, amiben PMW3389 érzékelő van.
-
randa és nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Bár eddig is jó megoldást használt, most mégis új szenzort kap a (szó szerint) nehézsúlyú rágcsáló.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- E-roller topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest